Anaheim Ducks - Vancouver Canuks 16.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Anaheim täyttä pistepottia Vancouverin isäntänä?

Anaheim Ducks – Vancouver Canuks, merkki 1, kerroin 1,98 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,96 | 3,85 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaan ensi yönä kolme ottelua, Vancouver Canuks matkustaa erittäin odotetussa kamppailussa Anaheim Ducksin vieraaksi. Läntisessä konferenssissa kärjessä oleva Anaheim Ducks lähtee luonnollisesti tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vancouver Canuks löytyy tällä hetkellä läntisestä konferenssista seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on hieman alle parikymmentä pistettä Anaheim Ducksin eduksi. Anaheim Ducks on pelannut tähän mennessä kotonaan 21 ottelua ja niistä Ankkalauma on saalistanut yhdeksäntoista voittoa. Tuohon oikeastaan on vaikeaa lähteä sanomaan enään mitään. Anaheim Ducks on kaiken kaikkiaan ollut varsinkin kotonaan mahdoton pysäytettävä joukkueelle kuin joukkueelle.

Vancouver Canuksilla tällä hetkellä homma yksinkertaisesti ei toimi. Edellisellä kierroksella Vancouver Canuks hävisi Los Angeles Kingsin vieraana 1-0 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Vancouver Canuks on viime aikoina pelannut useita jatkoille saakka menneitä otteluita, joten siinä mielessä vierasjoukkueen materiaali on joutunut varmasti todella kovalle koetukselle. Vancouver Canuksin tilannetta eivät loukkaantumiset helpota, sillä vierasjoukkueeltahan sivussa edelleen ovat esimerkiksi Roberto Luongo, Andrew Alberts, Alex Burrows sekä Jordan Schroeder. Anaheim Ducksin kannalta erinomainen asia puolestaan on se, että Ryan Getslaf lienee tässä ottelussa jälleen kotijoukkueen käytettävissä. Kotijoukkueen lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä, mutta tämän tiedon mukaan Anaheim Ducksin kenties tärkein yksittäinen pelaaja on kotijoukkueen käytettävissä.

Anaheim Ducksia vastaan maalinteko on kaiken kaikkiaan todella vaikeaa joukkueelle kuin joukkueelle eikä Vancouver Canuksin urakkaa helpota sekään tieto, että Anaheim Ducks on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut viisi voittoa ja vieläpä neljä näistä niin, että Ankkalauma ei ole antanut vastustajalleen pisteen pistettäkään. Kahteen edelliseen kotiotteluun Anaheim Ducksille ollaan yhteensä tehty kaksi maalia. Kotijoukkueellakin on edelleen muutamia loukkaantumisia, mutta ne eivät ole käytännössä vaikuttaneet millään tavalla Ankkalauman tekemiseen. Anaheim Ducksin rutiini on ollut läpi kauden todella korkealla tasolla. Ankkalauma on pystynyt ja varmasti tulee jatkossakin pystymään nappaamaan voittoja hieman heikommilla peliesityksillä. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta neljästi voitto on mennyt Anaheim Ducksille ja vahvalta näyttää kotijoukkueen kannalta myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas