Anaheimilla huolia – Perry ei pysty harjoittelemaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Anaheim Ducksin oikea laitahyökkääjä Corey Perry on ollut poissa jääharjoituksista viime ottelusta lähtien, ja spekulaatiot miehen pelikunnosta käyvät kuumina paikallisissa medioissa. Ducksin valmentaja Bruce Boudreau totesi, että Perry on kokoonpanossa Anaheimin ja Chicago Blackhawksin ensimmäisessä kohtaamisessa sunnuntaina.

– Kuten sanoin (tiistaina), meillä oli kuusi päivää vapaata, eikä ole mitään järkeä hoputtaa häntä, sanoi Boudreau. Olen melko varma, että hän on jäällä (perjantain harjoituksissa).

Perry johtaa playoffsien pistetilastoa 15 pisteellä, joten kiinnostusta hänen hyvinvointiinsa kyllä riittää. Perry loukkasi oikean jalkansa Anaheimin ja Calgary Flamesin välisen ottelusarjan viidennessä ottelussa, kun hän törmäsi yhteen Matt Stajanin kanssa. Tilannetta puitiin jonkin aikaa mahdollisena polvitaklauksena, mutta Stajan selvisi tilanteesta ilman rangaistusta. Perry linkutti tilanteessa kentältä eikä palannut peliin.

Perry ei luistellut joukkueensa kanssa tiistaina eikä torstaina, mutta hänen on nähty kävelevän normaalisti käytävillä. Boudreau toisti, että hän olettaa Perryn olevan valmis peliin sunnuntaina.

– Minulla ei ole mitään syytä epäillä, ettei hän olisi.

Katso kohuttu taklaus tästä:

 

<>Veikkaussivut | Kimmo