ancelotti

Ancelotti huilaa loppukauden, paitsi jos Arsenal kutsuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/01/2017
Jaa tämä...

Bayern Munchenistä potkut saanut manageri Carlo Ancelotti palaa tällä kaudella valmennuspuuhiin ainoastaan, jos hänelle tarjotaan työtä Arsenalista, raportit kertovat. Bayern Munchen antoi Ancelottille potkut, kun joukkue hävisi Mestareiden liigan viime kierroksella PSG:lle tylysti 0-3. Nyt Italiasta kerrotaan, että Ancelotti aikoo viettää loppukauden lomaa, ellei sitten Arsene Wenger joudu ”yllättäen” sivuun Arsenalista.

Italialainen mediajätti Mediaset Premium on kertonut, että AC Milan olisi tekemässä Ancelottille tarjousta, mutta tämä ei tulisi hyväksymään ehdotusta. Aikaisemmin Ancelotti on menestynyt AC Milanin kanssa mainisto. Keväinä 2003 ja 2007 Ancelotti voitti Milanon punamustien kanssa Mestareiden liigan.

Wenger out, Ancelotti in?

Arsene Wenger sai usemmankin hämmästykseksi tehtyä Arsenalin kanssa vielä kahden vuoden jatkosopimuksen viime kesänä, vaikka viime kausi oli joukkueella aikamoinen pannukakku. Viime kaudella Valioliigan asiantuntijat pitivät jo aivan varmana, että Wengerin ura Arsenalissa oli ohi. Kannattajatkin lauloivat otteluissa ”Wenger out” -lauluaan.Wenger on sanonut, että hän ei koskaan unohdu viime kauden ”mautonta” kritiikkiä. Wenger vakuutti olevansa optimistinen tulevan suhteen, ja rakastavansa Arsenalia.

Carlo Ancelotti on aikaisemmin menestynyt hienosti Valioliigassa, mutta silti hänellä taitaa olla Britanniassa vielä hommat kesken. Ancelotti voitti Chelsean kanssa Valioliigan keväällä 2010, mutta silti hän sai seuraavan kauden jälkeen potkut, kun joukkue tuli vain toiseksi. Andre Villas-Boas sai Ancelottin homman. Villas-Boasista ei sitten tullut suurtekijää Euroopan futiskentille, nykyään hän manageroi Kiinan liigassa Shanghai SIPG -joukkuetta.

Olisikohan Ancelottin Arsenal -kiinnostuksessa osansa siinä, että hän haluaisi näpäyttää Chelsean leiriä kehnosta kohtelustaan? Tosin kyllähän Ancelottia kohdeltiin surkeasti Bayernissakin, potkut tulivat melko heppoisin perustein, joukkue kuitenkin viime kaudellakin voitti Bundesliigan.

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas l...

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

Liverpool - Everton 10.12.2017, Merseysiden derby

Liverpoolin valtaisa hyökkäysvoima vastaan Evertonin hutera joukkue. Vai yllättääkö sinipaitainen joukkue uuden managerinsa Big-Samin johdolla?

Tottenham - Stoke 9.12.2017, Spursilla heikko putki menossa

Tottenhamilla on alla neljän voitottoman Valioliiga-ottelun putki, ja sarjasijoitus on pudonnut vasta kuudenneksi. Nyt olisi voitettava.

West Ham - Chelsea 9.12.2017, Hammers piti jo ManCityä tiukoilla...

West Ham melkein sai viikko sitten Manchesterin Etihad -stadionilta pisteen mukaansa. Chelsealla olisi nyt paikka kaventaa eroa sarjakärkeen.

Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun ...

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?

Perjantai 8.12. ja porilaiset Raumalle vieraaksi. Huikea peli tul...

Lukko vastaan Ässät, murtuuko raumalaisten kipsi tässä matsissa?

Liverpool - Spartak Moskova 6.12.2017, Liverpoolille riittäisi t...

Liverpool ei juurikaan pakittele, ja Spartak Moskovan olisi voitettava ottelu. Saattaa olla niin, että illan ottelusta tulee maalintekokilpailu.

Chelsea - Atletico Madrid 5.12.2017, Chelsea on jo jatkossa

Atleticon olisi voitettava Chelsea ja samalla AS Roman olisi kompuroitava pikkuista Qarabagia vastaan, muuten jää madridilaisilta jatkopaikka väliin.