ancelotti

Ancelotti huilaa loppukauden, paitsi jos Arsenal kutsuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/01/2017
Jaa tämä...

Bayern Munchenistä potkut saanut manageri Carlo Ancelotti palaa tällä kaudella valmennuspuuhiin ainoastaan, jos hänelle tarjotaan työtä Arsenalista, raportit kertovat. Bayern Munchen antoi Ancelottille potkut, kun joukkue hävisi Mestareiden liigan viime kierroksella PSG:lle tylysti 0-3. Nyt Italiasta kerrotaan, että Ancelotti aikoo viettää loppukauden lomaa, ellei sitten Arsene Wenger joudu ”yllättäen” sivuun Arsenalista.

Italialainen mediajätti Mediaset Premium on kertonut, että AC Milan olisi tekemässä Ancelottille tarjousta, mutta tämä ei tulisi hyväksymään ehdotusta. Aikaisemmin Ancelotti on menestynyt AC Milanin kanssa mainisto. Keväinä 2003 ja 2007 Ancelotti voitti Milanon punamustien kanssa Mestareiden liigan.

Wenger out, Ancelotti in?

Arsene Wenger sai usemmankin hämmästykseksi tehtyä Arsenalin kanssa vielä kahden vuoden jatkosopimuksen viime kesänä, vaikka viime kausi oli joukkueella aikamoinen pannukakku. Viime kaudella Valioliigan asiantuntijat pitivät jo aivan varmana, että Wengerin ura Arsenalissa oli ohi. Kannattajatkin lauloivat otteluissa ”Wenger out” -lauluaan.Wenger on sanonut, että hän ei koskaan unohdu viime kauden ”mautonta” kritiikkiä. Wenger vakuutti olevansa optimistinen tulevan suhteen, ja rakastavansa Arsenalia.

Carlo Ancelotti on aikaisemmin menestynyt hienosti Valioliigassa, mutta silti hänellä taitaa olla Britanniassa vielä hommat kesken. Ancelotti voitti Chelsean kanssa Valioliigan keväällä 2010, mutta silti hän sai seuraavan kauden jälkeen potkut, kun joukkue tuli vain toiseksi. Andre Villas-Boas sai Ancelottin homman. Villas-Boasista ei sitten tullut suurtekijää Euroopan futiskentille, nykyään hän manageroi Kiinan liigassa Shanghai SIPG -joukkuetta.

Olisikohan Ancelottin Arsenal -kiinnostuksessa osansa siinä, että hän haluaisi näpäyttää Chelsean leiriä kehnosta kohtelustaan? Tosin kyllähän Ancelottia kohdeltiin surkeasti Bayernissakin, potkut tulivat melko heppoisin perustein, joukkue kuitenkin viime kaudellakin voitti Bundesliigan.

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Aikaisemmat otteluennakot