Anderlecht - Benfica 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tuhoaako Benfica belgialaisten lopulliset haaveet jumbosijan välttämiseksi?

Anderlecht – Benfica, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,80 | 3,60 | 2,05

 

 

Belgialainen Anderlecht on neljästä ensimmäisestä ottelustaan jalkapallon Mestarien liigassa saalistanut vain yhden pisteen. Tänään Anderlecht kohtaa kotonaan vieraaksi saapuvan Benfican. Vierasjoukkue taistelee edelleen jatkopaikasta, sillä toisena oleva Olympiakos on kolme pistettä portugalilaisia edellä eikä tänään todennäköisesti Olympiakos tule omassa ottelussaan pisteitä PSG:ltä nappaamaan. Anderlecht pystyy vielä välttämättään jumbosijan, mutta se tarkoittaa sitä, että tänään kotijoukkueen on riskilläkin haettava voittomaalia. Tasapelillä Anderlecht ei tee enään mitään. Anderlechtin tilanne ei vain ole helppo, sillä neljässä ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue on viimeistellyt yhden maalin ja puolestaan belgialaisille ollaan tehty vaatimattomasti yksitoista maalia.

Benfica on materiaaliltaan Portugalin liigan parhaimmistoa kaudesta toiseen, mutta vielä vierasjoukkueen olisi pystyttävä ottamaan seuraava askel kohti Euroopan huipputasoa. Benficahan ei ole missään tapauksessa materiaaliltaan Euroopan huippujoukkueiden kuten esimerkiksi Bayern Munchenin tai Real Madridin luokkaa, mutta Benfica omaa joka tapauksessa tässä lohkossa edelleen mahdollisuudet jatkopaikkaan. Benficalle tästä ottelusta ei kelpaa tasapeli, joten tänään lopussa tullaan näkemään paljon maalintekotilanteita, jos ottelu on edelleen tasan. Anderlechtin puolustus on vuotanut neljässä ensimmäisessä ottelussa sen verran reilusti, että lähtökohtaisesti Benfica tulee todennäköisesti olemaan huomattavasti lähempänä voittomaalin viimeistelyä kuin kotijoukkue.

Benfica hävisi edellisessä Mestarien liigan ottelussaan Olympiakoksen vieraana 1-0 maalein, vaikka portugalilaisjoukkue taisteli äärimmäisen hyvin vaikeassa vierasottelussa. Benficalle olisi ollut enemmän kuin paikallaan saalistaa Kreikasta edes yksi piste. Tänään kuitenkin Benfican on tosissaan voitettava, jotta jatkomahdollisuudet olisivat edelleen elossa. Samaan aikaan Olympiakos ei saisi mielellään saalistaa Ranskasta pistettäkään. PSG on ollut toisaalta niin huikea, että Olympiakos tuskin tulee pisteitä nappaamaan. Oikeastaan kaikki ovat tässä vaiheessa vielä Benfican omissa käsissä. Anderlecht on kolmesta edellisestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, joten kotijoukkueen viime aikojen pelivirekään ei lupaa kotijoukkueen kannattajille syytä juhlaan ottelun päätyttyä.

Veikkaussivut | Tuomas