Kevin Anderson - Tommy Haas 13.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tommy Haas loukkaantumisten jälkeen takaisin kilpakentille.

Kevin Anderson – Tommy Haas, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,75 | 2,02

ATP-tennistä Cincinnatista, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Etelä-Afrikan Kevin Anderson sekä Saksan Tommy Haas. Molemmat pelaajat pelasivat viime viikolla Montrealissa. Kevin Anderson hävisi jo ensimmäisellä kierroksella Aleksandr Dolgopolovia vastaan, puolestaan Tommy Haasin urakka päättyi toisella kierroksella luovutukseen. Kevin Anderson omaa hyvän syötön ja niin omaa myös Tommy Haaskin, mutta suurin ero pelaajilla on ehdottomasti liikkumisessa. Tommy Haas liikkuu ikäisekseen erinomaisesti ja tässä asiassa saksalaiselle etua ilman muuta onkin annettava.

Tommy Haas on parhaimmillaan äärimmäisen hankala voitettava TOP-5 tason pelaajille, kesän aikanahan Tommy Haas on ehtinyt ahdistella ihan tosissaan esimerkiksi Roger Federeriä sekä Juan Martin Del Potroa. Tommy Haas tulee liikuttamaan isokokoista Kevin Andersonia varmasti kulmasta toiseen, joten Kevin Andersonin tehtävä ei todellakaan ole helppo.

Lähtökohdat otteluun ovat sinänsä tasaiset, sillä molemmat omaavat tosiaan hyvän syötön. Montaakaan syötönmurtoa ei ole tiedossa. Joka tapauksessa Tommy Haas on takaisin pelikentillä Montrealin loukkaantumisten jälkeen ja ehdottomasti suosikin asemaa tässä saksalaiselle tarjottaisiin.

Veikkaussivut | Tuomas