Andorra - Romania 11.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Romania latoo Andorran verkooon?

Andorra (+2) – Romania, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 35,00 | 17,50 | 1,03 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Andorra saa vastaansa Romanian. Kyseessä on D-lohkon ottelutarjontaa. Jokainen joukkue tässä lohkossa on pelannut tähän mennessä kahdeksan ottelua. Andorra on kahdeksasta ottelustaan saalistanut yhtä monta tappiota. Andorra on materiaaliltaan Euroopan kenties heikoin jalkapallomaa eikä Andorralta voida odottaa näissäkään karsinnoissa ainuttakaan pistettä. Andorra on kahdeksaan otteluun ollut jokaisessa enemmän tai vähemmän pihalla kuin lumiukko, ainuttakaan maalia Andorra ei ole pystynyt vielä tekemään. Nyt vieraaksi saapuva Romania on lohkossa neljäntenä, mutta panokset ovat silti korkealla. Romania on vain pisteen perässä toisena olevaa Unkaria ja puolestaan tasapisteissä kolmantena olevan Turkin kanssa. Romanialla on vielä mahdollisuudet taistella lohkon kakkospaikasta, mutta se tietenkin edellyttää, että tänään Andorra kaatuu selkein numeroin.

Romania on ollut erittäin pirteä vieraissa, sillä neljä vierasottelua ovat tuottaneet Romanialle kaksi voittoa, tasapelin sekä vain yhden tappion! Romanian suurin vahvuus vieraissa on ollut erittäin pitävä puolustus, sillä Romanialle ollaan vieraissa tehty vain reilu maali ottelua kohden. Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että neljä näistä maaleista tuli viime kerralla Hollantia vastaan käydyssä ottelussa. Hollantia vastaan Romanialla ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia, mutta nyt vastustajan taso on aavistuksen verran helpompaa luokkaa.

Pidemmittä puheitta faktat tiskiin – Andorra ei tule saamaan näissäkään karsinnoissa ainuttakaan pistettä. Andorran materiaali on niin kurjaa katsottavaa, että yksinkertaisesti Andorran pitäisi olla samassa lohkossa San Marinon kanssa, jotta Andorra voisi saada pistetiliään auki. Romanian materiaali ei ole missään tapauksessa lohkon kärkitasoa, mutta sillä ei ole tässä tapauksessa mitään merkitystä. Andorran pitää kaatua selkein numeroin, vaikka romanialaiset pelaisivat silmät kiinni. 

Veikkaussivut | Tuomas