VIDEO: Andrea Pirlo sivuun Italian lopullisesta EM-joukkueesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Saapasmaan elävä jalkapallolegenda ei lähde mukaan EM-kisoihin.

Italialaiselta Andrea Pirlolta jää ensi kertaa yhdeksään vuoteen suurkisat väliin, sillä Yhdysvaltain MLS-sarjan keskikenttäpelaaja ei tule valituksi Italian maajoukkueeseen, mikä julkaistaan lopullisessa muodossa tänään.

Italian maajoukkueen päävalmentajana hetken vielä toimiva Antonio Conte jättää siis nykyään MLS:ssä pelaavan keskikenttäpelaajan ilman EM-kisapaikkaa. Conte on saanut ajoittain runsaasti kritiikkiä valinnoistaan, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta, sillä useat fanit parahtivat vääryyttä, kun ”Arkkitehdin” nimi puuttui pelaajavalinnoista.

– Juttelin valmentajan kanssa. Tiesin jo valmiiksi, mitä sekä minun että valmentajan tuli tehdä. En ole pettynyt, peliurallaan esimerkiksi AC Milania ja Juventusta edustanut Pirlo totesi Sky Italian haastattelussa.

– Juttelin kauden aikana EM-kisoista monesti Conten kanssa. Molemmat osapuolet vaikuttivat päätökseen. Hän on valmentaja ja hän tekee varmasti oikeat valinnat, hän jatkoi.

Pirlon kokemuksesta kertoo hyvin se, että hän on edustanut Italiaa kahdeksassa suurturnauksessa. Takana on siis MM-kisoja ja EM-kisoja. Itseasiassahan Pirlo ehti jo jättää maaajoukkueen vuoden 2014 MM-kisojen jälkeen, mutta hän pyörsi päätöksensä ja palasi vielä takaisin sinipaitojen käytettäväksi.

Lopullinen Italian joukkue julkaistaan siis tänään, mutta esimerkiksi Mario Balotellia ei ole ainakaan toistaiseksi valittu EM-joukkueeseen. Hän pelasi tällä kaudella Liverpoolista lainalla AC Milanin vahvuudessa.

Katso videolta Pirlon huikeaa osaamista:

 

Tiistaina ja keskiviikkona pelataan jälleen iso määrä harjoitusotteluita, joilla osa maista valmistautuu pian alkaviin EM-kisoihin. Keskiviikkona pelataan myös Belgian ja Suomen välinen kohtaaminen.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Jose Mourinho ei halua Zlatania Manchester Unitediin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa