Andrea Pirlo jättää Juventuksen ja Serie A:n!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/03/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 3.6.2015

Jalkapallon Italian Serie A:n hallitsevan, ja samalla tulevan mestarin, Juventuksen ja Andrea Pirlon tiet eroavat. Asiasta kertoo AS-lehti.

Andrea Pirlo siirtyy AS:n mukaan New York City FC:n riveihin ja saa keskikentän pelikaverikseen Valioliigasta tutun Frank Lampardin. New York City FC:n riveissä pelaa myös entinen tähtihyökkääjä David Villa.

AS:n mukaan seuran toimitusjohtaja Ferran Soriano onnistui suostuttelemaan Pirlon muuttamaan New Yorkiin.

Manchester Cityn omistavan City Football Groupin ja Yankee Global Enterprisesin hallinnoima New York City FC pelaa ensimmäistä kauttaan MLS-sarjassa.

Tällä kaudella 36-vuotias pelaaja on voittanut Juventuksen riveissä Serie A:n mestaruuden eli scudetton sekä Coppa Italian. Mestarien liigan finaalissa Juventus kohtaa lauantaina Barcelonan.

Pirlo on pelannut koko uransa Italiassa. Ennen Juventukseen siirtymistä hän pelasi Bresciassa, Inter Milanissa ja AC Milanissa. Viimeiseksi mainitussa joukkueessa Pirlo pelasi lähes 300 ottelua.

AS:n mukaan New York City yritti houkutella riveihinsä aiemmin myös Barcelonassa pelaavaa Xavia, mutta espanjalaistähti tulee siirtymään ensi kaudeksi qatarilaisseura Al Saadiin.

Mestarien liigan finaali jää Pirlon viimeiseksi otteluksi Juventuksen paidassa, jos espanjalaislehden uutinen pitää paikkansa.

Lähde: AS