Andy Murray - Novak Djokovic | 10.9.2012 US Open

Djokovic hurjassa vireessä Murrayn kimppuun.

Andy Murray - Novak Djokovic, merkki yli 3,5 erää, kerroin 1,50 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,00 | 1,40 PELAA TÄSTÄ

NÄIN SAAT 50 EURON RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€:n riskittömän vedon. Katso ohjeet alta!

SAAT RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE TÄSTÄ >>

US Openin turnaus saadaan päätökseen, miesten kaksinpelin finaalissa Iso-Britannian Andy Murray kohtaa Serbian Novak Djokovicin. Murray voitti omassa välierässään Tsekin Tomas Berdychin 3-1 lukemin, vaikka tsekkiläiselle tarjottiin paljon enemmänkin. Djokovic puolestaan murskasi Espanjan David Ferrerin, vaikka espanjalainen voittikin ensimmäisen erän. Djokovic pelasi erittäin hyvän ottelun, mutta ensimmäinen erä meni heikosti sääolosuhteiden takia. Niiden takia on tosin turhaa alkaa valittamaan, sillä ne ovat kaikille samat.

Djokovic lähtee finaaliin selkeänä suosikkina. Djokovic on pelannut loistavaa turnausta, mutta on todettava, että jos Murray sen Grand Slam -mestaruuden haluaa, sen aika olisi ottaa se nyt. Nyt ei ole mukana Sveitsin Roger Federeriä tai Espanjan Rafael Nadalia, joten tässä lienee nyt paras mahdollisuus Murraylle pitkään aikaan. Murray ei ole missään tapauksessa vakuuttanut täysin turnauksessa. Ensin Espanjan Feliciano Lopezia vastaan Murray joutui todella rankan työn tekemään, sen jälkeen Kroatian Marin Cilic oli lähellä syöttää iso-britannialaisen ulos ja tosiaan Berdychille tarjottiin parhaimmillaan jopa voittoa koko ottelusta.

Vaikka Djokovic onkin hyvä valinta ottelun voittajaksi, lienee mahdotonta kuvitella Djokovicin voittavan suoraan kolmessa erässä. Tosiaan, kuten todettu, nyt olisi Murraylle hyvä tilaisuus ottaa se Grand Slam -mestaruus. Ensi kaudella mukana ovat jälleen kaksi muuta "suurta", joten sitten tie onkin taas paljon hankalampi. Djokovic on saamassa peliään pikkuhiljaa erinomaiseen kuntoon ja varsinkin itseluottamustaan. Sanotaan nyt vaikka niin, että Djokovic voittaa, mutta Murray pystyy antamaan hyvän vastuksen serbialaiselle.

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)