Andy Murray - Paul-Henri Mathieu 31.10.2012 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Huikeassa vireessä oleva Mathieu haastaa Murrayn.

Andy Murray – Paul-Henri Mathieu, merkki 2, kerroin 
Andy Murray – Paul-Henri Mathieu (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,06 | 10,00 

ATP-tennistä Ranskasta, Pariisissa käydään tänään toisen kierroksen otteluita. Omassa taistelussaan paikasta kolmannelle kierrokselle kohtaavat Iso-Britannian Andy Murray sekä erinomaisessa pelivireessä oleva kokenut Ranskan Paul-Henri Mathieu. En henkilökohtaisesti uskonut kesän aikana tai edes alkusyksystä, että kokenut Mathieu olisi edes lainkaan mukana ATP-turnauksissa, sillä vielä vähän aikaa sitten Mathieu oli pihalla kuin lumiukko. Tällä hetkellä kokenut ranskalainen on täysin eri tason pelaaja ja siitä kertovat upeat peliesitykset. 

Andy Murray ei ole pelannut moneen viikkoon! Pariisissa Murray ei ole pelannut otteluakaan, eikä viime viikollakaan Murray osallistunut mihinkään turnaukseen. Mathieu on tällä välin ehtinyt mm. Baselissa pelaamaan loistavan turnauksen. Baselissa Mathieu ehti voittamaan esimerkiksi Bulgarian Grigor Dimitrovin suoraan kahdessa erässä, mutta suurin saavutus oli ehdottomasti upea taistelu Sveitsin Roger Federeriä vastaan.

Kotiyleisönsä edessä kokenut ranskalainen voi yltää mihin tahansa. Murray kun ei ole pitkään aikaan pelannut otteluakaan, on pelituntuma varmasti hieman kadoksissa. Nyt onkin ehdottomasti syytä lähteä pelaamaan ranskalaisen yllätysvoittoa upeilla kertoimilla.

Veikkaussivut | Tuomas