Angel Di Maria matkaamassa Ranskaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Angel Di Maria on ollut jo jonkin aikaa lähtökuopissa Manchester Unitedista. Ranskalaismedian mukaan lähtö on nyt entistä lähempänä, sillä ranskalaisjätti PSG on jättänyt 45 miljoonan punnan tarjouksen ManU-pelaajasta.

Di Maria oli Valioliigassa suuri pettymys, sillä 59,7 miljoonan punnan hankinta ei onnistunut missään vaiheessa lunastamaan hänelle asetettuja odotuksia. Ranskalaislehti L’Equipe uutisoi jo aiemmin, että myös pelaaja itse haluaa päästä pois Manchesterista.

Nähtäväksi jää, riittääkö PSG:n tarjous, sillä alunperin ManU pyysi argentiinalaisesta 52 miljoonan punnan siirtokorvauksta. Valioliigaseura saattaa hyvinkin hyväksyä PSG:n tarjouksen, sillä Di Marian tilanne  on junnannut jo pitkään paikoillaan. ManU on tehnyt viime aikoina muutenkin isoja hankintoja, joten argentiinalaisesta ollaan selvästi valmiita luopumaan.

Ranskan futisliiga olisi lähtökohtaisesti Di Marialle Valioliigaa parempi vaihtoehto, sillä siellä taitava argentiinalainen pääsisi pelaamaan enemmän omilla vahvuuksillaan. Argentiinalainen ei pystynyt vielä yhden kauden aikana sopeutumaan Valioliigaan, mutta Ranskassa mies voisi palata omalle tasolleen.

Lue myös:

Brightoniin jälleen suomalaispelaaja!

UFC-karavaani matkaa Chicagoon!

Taisteleeko vahvistunut ManU tulevalla kaudella Valioliigassa mestaruudesta? Käy tsekkaamassa Unibetin voittajakertoimet!

jvg nights