Ankkojen liito jatkuu - Koivulta dominoiva esitys! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Saku Koivun tehoilta siivitti Anaheim Ducksin jo kymmenenteen perättäiseen voittoon.

Anaheim Ducksille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Ankkaparvi nimittäin nappasi lauantain NHL-kierroksella jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun Phoenix Coyotes kaatui jatkoajalla maalein 3-2. Voittoputki on Ducksille pisin koko seuran historiassa.

Ankat saavat kiittää viimeisimmästä voitostaan Saku Koivua, joka pelasi lauantaina huippuhyvän ottelun. 39-vuotias suomalaishyökkääjä iski kaksi maalia ja nappasi tililleen myös yhden maaliin johtaneen syötön. Toinen maaleista oli ottelun ratkaissut jatkoaikaosuma.

Maaleillaan Koivu ylitti myös 250 NHL-osuman rajan.

– Onhan 250 hieno lukema, mutta kun pelaa Teemu Selänteen kaltaisen pelaajan kanssa, hänellä on kasassa liki 700 maalia, niin se tavallaan unohtuu, kommentoi Koivu NHL:n verkkosivuilla.

– Mutta onhan se mukavaa. Eihän minua ehkä maalintekijänä tunneta, mutta se on hieno lukema.

Koivun peli onkin loksahtanut viime aikoina mallikkaasti uomiinsa. Viidessä viimeisessä ottelussaan konkari on merkannut pistetililleen peräti tehot 4+3. Loka-marraskuussa kärsitty aivotärähdys onkin siis jo kaukaista historiaa.

– Aivotärähdyksen jälkeen meni muutama peli ennen kuin pääsin jälleen sisälle peliin ja tunsin oloni mukavaksi. Ei niinkään fyysisesti, mutta henkisesti. Nyt tulosta on alkanut tulla, mikä on hyvä merkki, puheli Koivu.

Kauden 25 ottelussa tehot 7+7 iskenyt suomalaishyökkääjä sai runsaasti kehuja myös joukkuetovereiltaan.

– Toivoisin, että pystyisin pelaamaan jokaisen loppu-urani vaihdon hänen kanssaan. Hän on niin hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Hän on todella hyvä puolustussuuntaan ja tekee kaikesta helpompaa. Todella iso peli häneltä tänään, Ducks-pakki Ben Lovejoy kommentoi Los Angeles Timesille.

Ducks-pelurit Selänne ja Sami Vatanen sekä Coyotes-hyökkääjä Lauri Korpikoski jäivät ottelussa ilman tehomerkintöjä.

Katso Ducks-Coyotes -ottelun parhaat palat tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut