VIDEO: Leijonille ikävä takaisku - Anssi Salmelan MM-kisat ohi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien luottopuolustajan MM-urakka on ohi.

Suomen joukkueessa pelaavan Anssi Salmelan urakka MM-kisoissa on ohi. Puolustaja kärsii ”akuutista selkävammasta”. Hän ei pelannut Slovakia-ottelussa ja tuolloin syyksi ilmoitettiin selkäkramppi.

Salmela on ollut Juuso Hietasen kanssa Suomen paras puolustaja tehotilastolla mitattuna. Salmelan lukema on +6. Hän onkin ollut yksi Leijonien ja Suomen päävalmentaja Kari Jalosen luottopuolustajista.

Salmelan on tarkoitus matkustaa jo tänään takaisin Suomeen, jotta selän kuntoutus saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin. Hänen poissaolonsa jälkeen Leijonilla on käytössään seitsemän puolustajaa.

Viime kauden Salmela pelasi Ruotsin pääsarjassa Brynäsin vahvuudessa. MM-kisoissa suomalaispuolustajalle kertyi yksi syöttöpiste.

Katso videolta Salmelan parhaimpia paloja:

 

Suomen MM-urakka jatkuu tänään todellisella huippuottelulla, kun vastaan asettuu MM-kisojen suurin mestarisuosikki Kanada. Tiistaina pelataan Moskovassa ja Pietarissa yhteensä kuusi kamppailua.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Olli Palola matkalla SHL:ään
VIDEO: St.Louisin voitto tuli kalliiksi Dallasin eläintarhan isolle kiholle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa