Anssin päivän vihje 31.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Braunschweig – Dortmund.

Eintracht Braunschweig – Dortmund 31.1.2014 | Bundesliiga

 

Lyhyesti

-Eintracht Braunschweig on sarjan hännillä, joukkueen hyökkäys lienee Bundesliigan historian kehnoin

-Dortmund kompuroi ennen taukoa ja heti tauon jälkeen

-Vedonvälittäjät ovat laskeneet Dortmundin kertoimen liian alhaalle, viisas löytää peliä muista tuloksista.

Vihje otteluun: tasapeli, kerroin 5.7 MyBet, PELAA TÄSTÄ

 

Lähtökohdat ottelulle

Eintracht Braunschweig on Bundesliigan hännillä, mutta ei missään nimessä toivottomassa tilanteessa. Kolmanneksi viimeinen karsii putoamisesta, ja tähän paikkaa Braunschweigilla on vain neljä pistettä. Edellisessä ottelussa Braunschweig otti vieraspisteen Werder Bremeniltä puolustamalla maalittoman tasapelin. Joukkueen puolustuspää ei ole aivan kehno, päästettyjä maaleja on 32. Iranin maajoukkuemaalivahti Daniel Davari lienee joukkueen paras pelaaja. Eintracht Braunschweig on tehnyt 18 Bundesliigan ottelussa vain 10 maalia.

Dortmund on sarjassa kolmantena, mutta on pelannut neljä viimeistä ottelua ilman voittoa. Edellisessä ottelussa Dortmund jäi tylysti 2-2 tasapeliin kotikentällään Augsburgia vastaan. Samalla tärkeä puolalainen keskikenttäpelaaja Jakub Blaszczykowski loukkaantui ja on pitkään sivussa. Kun joukueen peli ei suju, niin usein muitakin ongelmia alkaa kasaantumaan. Keskuspuolustaja Mats Hummels on palaamassa, mutta hän lienee vielä kaukana täydestä pelikunnosta. Dortmundin vaihtopenkiltä ei ihmeitä löydy. Dortmundilla on ollut tapana tehdä vieraskentilläkin paljon maaleja.

 

Perustelut vihjeelle

Braunschweigin pelitaktiikka lienee tarkka puolustus ja vastahyökkäykset. Pistekin ennakolta selvästi kovempaa Dortmundia vastaan olisi hieno saavutus. Jos Dortmundina hankaluudet jatkuvat, on kotijoukkue lähellä onnistumista. Kauden ensimmäisesssä keskinäisessä ottelussa Dortmund teki viimeisen viidentoista minuutin aikana kaksi maalia ja voitti ottelun 2-1. Toinen maaleista tuli epäilyttävästi tuomitusta rangaistuspotkusta. Kotikentällä Braunschweig jaksaa puolustaa täydet minuutit, eikä tuomariltakaan löydy niin helposti apuja vierailijoille kotifanien mylviessä. Kertoimenlaskijat antavat Dortmundin voitolle 1.3 kertoimen, joka on vaikeuksissa olevalle joukkueelle aivan liian pieni. Braunschweig onnistuu taktiikassa ja nappaa tasapelipisteen useammin kuin 18 kertaa sadasta, joten MyBetin kerroin 5.7 on ylikerroin, joskin harvoin osuva.

Vihje otteluun: tasapeli, kerroin 5.7 MyBet, PELAA TÄSTÄ 


Veikkaussivut | Anssi

 

Huom! Anna palautetta alapuolelle Anssin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!