MALLI VIHJE

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kumpi vie himoitun Super Bowlin?

 

Vihje lyhyesti

(vihje lyhyesti miksi ottelu päättyy vihjeen mukaan)
 

Ottelu tullee olemaan hyvin tasainen, selkeää ennakkosuosikkia ei ole. Kumpikin joukkue haluaa välttää pallonmenetyksiä eikä riskejä oteta ennen kuin on pakko. Seattlen hyökkäys haluaa kontrolloida palloa ja siten pitää Broncosin hyökkäyksen ja liigan parhaan pelinrakentajan Peyton Manningin poissa pelistä. 

Seattlen puolustus on liigan paras ja hyökkäys haluaa kontrolloida palloa. Denverin hyökkäys ei ole alkukauden iskussa, puolustus taas on parantanut pudotuspeleissä. Super Bowl pelataan New Jerseyssä, kolea sää pitää pisteet vähissä. Peyton Manning ei viihdy kylmässä.

Vihje: alle 47,5 pistettä, Kerroin 1,98 Nordicbet

 

 

Perustelut vihjeelle

(pidemmät syyt miksi pelata vihjettä)

Super Bowlin joukkueet, konferenssiensa mestarit, eivät olleet tänä vuonna yllätys. Seattle arveltiin jo ennen kautta yhdeksi suosikeista. Denver taas näytti kykynsä heti kauden ensimmäisessä ottelussa piesten edellisvuoden mestarin Baltimore Ravensin 27-49.

Denverin hyökkäys on liigan paras, se eteni runkosarjassa keskimäärin 454 jaardia per ottelu ja teki ottelua kohden 36 pistettä. Loppukaudesta ja varsinkin pudotuspeleissä tahti on hiipunut selvästi.

Alkukaudesta Denverin puolustus oli surkea, pudotuspelivaiheessa se on tiivistänyt otettaan. Kestomenestyjä New England Patriots pelinrakentajanaan Tom Brady teki konferenssifinaalissa vain 16 pistettä, edeten ainoastaan 64 jaardia juosten.

Seattlen puolustus taasen on liigan paras, runkosarjassa vastustajat tekivät vain 15 pistettä ottelua kohden. Seattlen hyökkäys on tasapainoinen, keskushyökkääjä Marshawn Lynch on suuressa roolissa. Koko kauden aikana Seattle on tehnyt yli 30 pistettä vain viidesti.

Vihje: alle 47,5 pistettä, Kerroin 1,98 Nordicbet

 

Veikkaussivut | Anssi