Antin päivän vihje 30.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Palaako SaiPa takaisin voittokantaan Lukon kustannuksella?

SaiPa – Lukko 30.1.2014 | Liiga

 

Lyhyesti

– SaiPa Liigan kolmanneksi paras kotijoukkue ( pistekeskiarvo kotona 2,17).
– Lukon pistekeskiarvo vieraissa 1,08.
– SaiPa on vienyt viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta neljä.
– Lukko voittanut Kisapuistossa viimeksi 9.10.2012.

Vihje: SaiPa, kerroin 2,00 Nordicbet, PELAA TÄSTÄ >>

 

Lähtökohdat otteluun

SaiPa pelaa erittäin vahvaa kautta ja löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta. Joukkue kärsi viime kierroksella tappion Kärpille vieraissa lukemin 2-1. Tätä edelsi kuitenkin lappeenrantalaisten viiden ottelun voittoputki, joten kuudesta viime ottelustaan joukkue on napannut peräti viisi voittoa. SaiPalta löytyy ratkaisuvoimaa laajalta rintamalta ja viisikot toimivat erittäin hyvin. Viime otteluissa keltamustien tehokkain pelaaja on ollut Tommi Jokinen, joka on nakutellut viiteen edelliseen otteluun tehot 2+3. Stefano Giliati palasi SaiPan vahvuuteen viime ottelussa oltuaan kaksi kuukautta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Miehen pelituntuman puute näkyi ottelussa Kärppiä vastaan, mutta kunhan Giliati pääsee takaisin omalle tasolleen alkaa tulosta varmasti syntyä. Kotijoukkueen maalilla Jussi Markkanen pelaa loistavaa kautta ja antaa joka ilta joukkueelleen avaimet voittoon. Simon Backman, Rony Ahonen, Lauri Taipalus sekä Jesper Piitulainen ovat varmuudella sivussa illan ottelusta loukkaantumisten vuoksi.

Lukko lähtee illan kamppailuun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Joukkueella on allaan kaksi voittoa ja viime kierroksella se kukisti KalPan Kuopiossa lukemin 0-2. Kuudesta viime ottelustaan raumalaiset ovat voittaneet kolme. Lukko taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta ja voitto nostaisi Risto Dufvan suojatit sarjataulukon viidennelle sijalle. Joukkueen tehokkain pelaaja viime otteluissa on ollut Ville Vahalahti, joka on iskenyt viiteen viime otteluun tehot 2+3. Vierasjoukkueen maalia vartioi Ryan Zapolski, joka pelaa tällä hetkellä hyvällä itseluottamuksella ja on esittänyt vahvoja otteita. Tällä kaudella Lukon peliesityksiä on leimannut ailahtelevuus ja joukkue ei tunnu löytävän tasaisuutta otteisiinsa. Tänään vierailijoiden on oltava Kisapuiston illassa heräillä alusta asti, jos se haluaa taistella pisteistä. Teemu Nurmi, Jarkko Kauvosaari sekä Jerry Ahtola löytyvät vierailijoiden sairastuvalta. Sen sijaan puolustaja Otto Honkaheimoa odotellaan jo pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä.

 

Perustelut vihjeelle

Odotettavissa on tiukka taistelu kahden rajusti töitä paiskivan joukkueen välillä. SaiPan kotivire sekä läpi kauden jatkuneet loistavat otteet tekevät kotijoukkueesta kuitenkin ennakkosuosikin. SaiPa pystyy kotonaan taistelemaan voitosta joka ilta, kun taas Lukon otteet varsinkin vieraskaukalossa ailahtelevat liikaa. Monet tuntuvat vieläkin odottavan SaiPan romahdusta runkosarjassa, mutta viimeistään nyt olisi hyvä aika myöntää, että sitä ei tule. SaiPan kotivoitto on viisas valinta lapulle mukaan.

Vihje: SaiPa, kerroin 2,00 Nordicbet, PELAA TÄSTÄ >> 

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€ riskittömän vedon Veikkaussivujen kautta.
SAAT 50€ RISKITTÖMÄN VEDON VAIN TÄSTÄ >> 

Veikkaussivut | Antti


Huom! Anna palautetta alapuolelle Antin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!