VIDEO: Chelsea julkisti uuden päävalmentajan sopimuksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/04/2016
Jaa tämä...

Sinipaidat pelaavat ensi kaudella uuden käskijän alaisuudessa.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea julkisti maanantaina, että Antonio Conte on seuran uusi manageri. Italian maajoukkueen päävalmentajana työskentelevä Conten sopimus on kolmivuotinen.

Conte aloittaa Chelsean päävalmentajana ensi kesän jälkeen. Tuolloin hänen urakkansa EM-kisoissa päättyy, sillä Italia on luonnollisesti mukana kesän suuressa tapahtumassa.

– Olen hyvin innostunut työskentelystä Chelseassa. Olen iloinen siitä, että valmennan kotimaani maajoukkuetta ja ainoa yhtä houkutteleva tehtävä on Chelsean päävalmentajan pesti, Conte kertoi seuran tiedotteessa.

– Chelseaa ja englantilaista jalkapalloa seurataan kaikkialla, kannattajat ovat intohimoisia ja minun tavoitteeni on tuoda lisää menestystä, joista sain nauttia Italian päävalmentajana.

Chelsea on ollut läpi kauden myrskyn silmässä, joten Conten tulo seuraan toivon mukaan rauhoittaa tilannetta. Hallitseva Valioliigan mestari antoi Jose Mourinholle potkut jo aikaisessa vaiheessa ja esimerkiksi Mestarien liigassakin urakka on tullut jo päätökseen.

 

Mestarien liigassa pelataan tiistaina ja keskiviikkona yhteensä neljä ottelua, kun pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäiset osaottelut pääsevät vauhtiin.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä
VIDEO: Suomi jäi täysin jalkoihin Puolaa vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa