Antresin päivän vihjeet 30.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun SaiPa – Lukko.

SaiPa – Lukko 30.1.2014 | Liiga

Lyhyesti

– Saipa on voittanut kolme peräkkäistä kotiotteluaan. Joukkue on kauden kolmanneksi kovin kotijoukkue: 23 ottelusta Saipa on voittanut 13, pelannut kuusi kertaa tasan ja hävinnyt vain neljä.

– Saipa pelasi tiistaina Oulussa vaisusti kaksi ensimmäistä erää ja työllisti Kärppä-vahti Rynnästä vain viidellä torjunnalla. Tahti piristyi kolmannessa erässä, ja piristynyt peli-ilme näkyy varmasti torstaina kotiottelussa.

– Lukko otti tiistaina ensimmäiset täydet vieraspisteet kuuteen viikkoon todella, kun raumalaiset kaatoivat todella siipirikkoisen Kalpan. Lappeerannassa haaste on paljon kovempi.

Vihje: SaiPa – Lukko, Merkki 1, kerroin 2.00, NordicBet, PELAA TÄSTÄ >>


Lähtökohdat

Lappeenrannassa tiedetään tasan tarkkaan, että minkäänlaiseen löysäilyyn ei ole kevätkaudella varaa. Idän ihme haluaa varmasti välttää viimevuotisen vajoamisen sarjataulukossa erinomaisesti alkaneen kauden jälkeen. Kun joukkueen edellä sarjataulukossa ovat Kärpät ja Tappara sekä takana Jyp, Jokerit ja Hifk, Saipa haluaa varmasti pitää pintansa suuria vastaan runkosarjan loppuun asti ja pudotuspeleissä.

Lukko ei juuri vieraskentillä ole tällä kaudella juhlinut: 24 ottelusta raumalaiset ovat voittaneet vain seitsemän, pelanneet tasurin neljä kertaa ja ottaneet nuttuunsa 13:ssa matsissa. Kummallakaan joukkueella ei ole tuoreita loukkaantumisia.

 

Perustelut vihjeelle

Vahvalla joukkuepelillä ja kovalla liikkeellä pelaava Saipa on kotiluolassaan erittäin kova vastustaja mille tahansa Liiga-joukkueelle. Maalivahti Jussi Markkanen torjuu muurimaisesti pelistä peliin.

Kertoimella 2,00 Saipa on hyvä pelikohde heikkoa vierasjoukkuetta Lukkoa vastaan, joka kaatoi tiistaina vieraskentällä tosi pahassa loukkaantumissumassa painivan Kalpan.

SaiPa – Lukko, Merkki 1, kerroin 2.00, NordicBet, PELAA TÄSTÄ >>

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€ riskittömän vedon Veikkaussivujen kautta.
SAAT 50€ RISKITTÖMÄN VEDON VAIN TÄSTÄ >>

Veikkaussivut | Antres 

Huom! Anna palautetta alapuolelle Antresin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!