Antresin päivän vihjeet 31.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Braunschweig – Dortmund.

Eintracht Braunschweig − Borussia Dortmund 31.1.2014│Bundesliga

 

Lyhyesti

– Braunschweig on piristymässä talvitauon jälkeen: Ensin joukkue voitti Hoffenheimin 1–0 ja pelasi viimeksi maalittoman tasurin Werder Bremenin vieraana.

– Viime kauden kakkosen ja Mestarien liigan finalistin saapuminen vieraaksi sytyttää varmasti joukkueen taistelemaan, vaikka tappion välttäminen taitaakin olla mahdoton tehtävä.

– Dortmundin viime pelien tulokset eivät hirveästi mairittele joukkuetta: Viimeksi joukkue jäi kotikentällään 2–2 tasapeliin Augsburgia vastaan, mitä ennen dortmundilaiset ottivat Hertha Berliniltä nuttuun 1–2-lukemin. Tätä edeltäneessä pelissä tuloksena oli jälleen 2–2 tasuri Hoffenheimin vieraana.

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maaliin, kerroin 1.88, Unibet, Pelaa tästä

 

Lähtökohdat

Vaikka Bundesligan voitto lienee karannut tai on kovaa vauhtia karkaamassa Bayern Münchenille, Dortmund saa pistää parastaan kauden loppuun asti. Mönchengladbach ja Schalke taistelevat tosissaan Dortmundin ja Leverkusenin kanssa Mestarien liigaan oikeuttavista sarjasijoituksista ja hengittävät aivan niskaan. M´gladbach on tasapisteissä Dortmundin kanssa ja Schalkellakin on vain kaksi pistettä niitä vähemmän.

Vaikka keskikenttäpelaajan Jaukb Blaszczykowskin loukkaantuminen viime pelissä tuo pienen loven Dortmundin pelin rakentamiselle, joukkueelta pitää odottaa motivoituneena hyökkäysvoittoista peliä selvästi heikompaa kotijoukkuetta vastaan. Ja maaleja.

Kuten viime tulokset osoittavat, Dortmundilla on ollut suuria vaikeuksia pitää oma maali puhtoisena. Erityisesti tähän on vaikuttanut puolustajien loukkaantuminen ja ennen kaikkea tärkeän puolustajan Neven Suboticin loukkaantuminen. Hän on muodostanut yhdessä Mats Hummelsin kanssa Dortmundin puolustuksen tukijalan. Dortmundilla on vain yksi voitto seitsemästä viime pelistään, ja suurimmat ongelmat vaikuttavatkin olevan puolustuksessa.

 

Perustelut vihjeelle

Yhden Saksan jättiläisen saapuminen vieraaksi tuonee hieman piristyneen kotijoukkueen otteisiin ylimääräistä, positiivista latausta. Vaikka tappion välttäminen lienee liian vaikeaa, on kotijoukkueella oikein hyvä mahdollisuus iskeä kotiyleisönsä edessä maali puolustuspään ongelmista kärsivän Dortmundin verkkoon.

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maaliin, kerroin 1.88, Unibet, Pelaa tästä 

 

Veikkaussivut | Antres 

Huom! Anna palautetta alapuolelle Antresin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!