VIDEO: Tätä herkkua luvassa ilmaiseksi koko viikonlopun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 11/06/2015
Jaa tämä...

Vahvasti suomalaisten penkkiurheilijoiden kulutukseen panostava Viasat on ottanut jälleen ison askeleen kohti katsojia miellyttävää suuntaa. Viasat on päättänyt nyt täyttää pitkään tyhjänä olleen paikan suomalaisessa jääkiekkotarjonnassa. Suomessa pitkään seurattu NHL-lätkä saa nimittäin vihdoista viimein oman studiotuotannon.

Ensi tahdit uudelle projektille lyödään tulevana isänpäivä-viikonloppuna. Ensimmäiset NHL-studio lähetykset nähdään Viasatin kanavilla ja Viaplayssa lauantaina klo 19:30 ja sunnuntaina klo 21:30. Isänpäivän NHL Studiossa esitellään myös lähtöasetelmat ensi syksyn World Cup of Hockey 2016 –turnaukseen. Eikä tässä vielä kaikki, Isänpäivän kunniaksi Viasatin urheilukanavat avataan perjantaina koko viikonlopuksi ilmaiskatseluun! Vapaaseen viikonloppu jakeluun päädyttiin Viasat Finlandin toimitusjohtajan Johannes Leppäsen mukaan kattavan kyselytutkimuksen perusteella. Viasat Finland nimittäin tilasi tutkimuksen, jossa kyseltiin 800 suomalaiselta mieheltä ajatuksia isänpäivän vietosta. Yksi isänpäivän suosituimmista puuhista oli jääkiekon ja jalkapallon katseleminen. ”Ei mitään yllättävää tässä, lätkä ja futis ovat isille kuitenkin mieluisia,” toimitusjohtaja Leppänen toteaa.

Tutustu viikonlopun tarjontaan tästä

Tuttuja studioisäntiä

Niin ja ne studioisännät. Lähetysten tirehtöörinä, herrana ja hidalgona tulee toimimaan sinivalkoinen NHL-ääni Antti Mäkinen. Miehen vakio aisaparina remmissä on yli 800:n NHL-ottelun kokemuksen omaava Janne Niinimaa. Niinimaa ottaakin kauden aikana roolia studion lisäksi selostuskopissa. Viikonlopun ensi-ilta lähetyksissä Niinimaan ja Mäkisen lisäksi nähdään tunteen paloa kehiin heittävä irvileuka Ville Nieminen. Kauden edetessä kohti maaliaan ja Stanley Cup finaaleja myös Kimmo Timmonen hyppää mukaan studiolähetyksiin. Onkin todella mielenkiintoista nähdä miten viime kauden mestari fiilistelee seuraavassa finaalisarjassa.

Tässä vielä muistutus siitä minkälaista  ilmaista urheiluherkkua tänä viikonloppuna on tarjolla Viasatin-kanavilla:

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Katso myös NHL:n lokakuun pelaajat ja Jyrki Jokipakan NHL-uran avausmaali!

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa