Pohjois-Amerikassa kritisoidaan Antti Niemen hankintaa! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/10/2015
Jaa tämä...

San Josesta Dallasiin

Suomalaismaalivahti Antti Niemi kaupattiin päättyneen NHL-kauden jälkeen San Jose Sharksista Dallas Starsiin, jonka maalia vartioi jo ennestään suomalainen Kari Lehtonen. Sharks-veskarin siirtoa pidetään Pohjois-Amerikan kiekkopiireissä varsin kyseenalaisena.

San Jose hankki riveihinsä 25-vuotiaan Martin Jonesin Los Angeles Kingsistä, vaikka miehellä on takana vasta 34 NHL-peliä. NHL.com-sivuston kiekkotoimittaja Eric Gilmore pitää silti uutta hankintaa Niemeä kovempana vaihtoehtona Sharksille.

Martin Jones on pelannut ainoastaan 34 NHL-ottelua, mutta nekin pelit todistavat, että hänessä on enemmän potentiaalia kuin Niemessä. Niemi oli Vezina Trophy -finalisti kolme kautta sitten, mutta sen jälkeen hän ei ole ollut parhaimmillaan, Gilmore totesi.

Dallas Morning Newsin Tim Cowlishaw jatkaa samoilla linjoilla kuin Gilmore.

– Pidän Niemen hankintaa kyseenalaisena. Joukkue tietenkin paranee, kun on kaksi hyvää maalivahtia, mutta parempi olisi, jos heillä olisi yksi huippuveskari, Cowlishaw mainitsi.

31-vuotias Niemi pelasi viime kaudella yhteensä 61 ottelua torjuntaprosentilla 91,4. Tulevalla kaudella suomalaisella on hyvä sauma näpäyttää arvostelijoitaan. Kokenut veskari tulee taistelemaan tosissaan Lehtosen kanssa Starsin ykkösveskarin paikasta.

[interaction id=”55c855da59fbca230526741e”]

Valioliiga on potkaistu vauhdilla käyntiin! Manchester City avaa tänään kautensa vieraissa West Bromwichia vastaan. Tsekkaa Nordicbetin kertoimet maanantain kamppailuun!

Lue myös!

CBC listasi parhaat jääkiekkoilijat!

nordicbet-valioliiga-790