Entisiä NHL-tähtiä ja Leijona-pelaajia - Nähdäänkö nämä miehet Liigassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekkoilun pääsarjan Liigan alkuun on aikaa enää vajaa pari kuukautta. Moni seura on kokenut kevään ja kesän aikana paljon muutoksia niin lähtijöiden kuin tulijoidenkin osalta. Useat seurat etsivät kuitenkin edelleen vahvistuksia ja huhut pelaajasiirroista käyvät kuumina. Veikkaussivut.com keräsikin kokoon muutaman makoisimman liigahuhuun kentänlaidalta.

Kovasti rivejään jo vahvistanut HIFK on Urheilulehden tietojen mukaan ollut jo toista kuukautta Suomen maajoukkueessa Leijonissa lähes legenda maineeseen nousseen Antti Pihlströmin perässä. Pihlström pelasi viime kauden vuoden mittaisella sopimuksella TsSKA Moskovan paidassa, mutta tällä hetkellä miehellä ei ole sopimusta minkään seuran kanssa. Nähtäväksi jää nähdäänkö mies 16.09 Liigan-avauskierroksella Raumalla, HIFK:n punaisessa nutussa.

Ilta-Sanomat ja Iltalehti sen sijaan ovat huhuilleet jo tovin Tampereen Ilveksen vahvistuvan lähes varmasti kahdella kokeneella Ässä-puolustajalla, Ville Uusitalolla ja Jyri Marttisella. Miesten mahdolliset muutot Porista Tampereelle ovat hyvin todennäköisesti entisen Ässä-luotsin ja Ilveksen uuden päävalmentajan Karri Kiven ansioita. Se ,että ovatko Ilveksen pienet talousongelmat vaikuttaneet puolustajien siirtopäätökseen selvinnee lähiaikoina.

Yksi iso nimi puolustuspään paluumuuttajista on Jere Karalahti. Viime kaudet Ruotsissa kiekkoillut Karalahti on itse paljastanut omassa blogissaan keväällä, että palaa hyvin mahdollisesti ensi kaudeksi Suomeen ja pelaa joko Turun Palloseuran tai Mikkelin Jukureiden riveissä. Bloginsa mukaan mies oli itse ottanut yhteyttä Helsingin petopaitoihin, mutta he olivat vastanneet kiitos ei. Näin ollen Karalahti ei pääse päättämään uraansa siellä mistä se alkoi, mutta kuitenkin ehkä kotimaan kamaralla.

Ehkä kuitenkin kaikista mielenkiintoisimman huhun on laskenut liikkeelle Jatkoajan toimittaja Miika Arponen, joka vakuutteli Twitter-tilillään olevansa tietoinen siitä, että Lahden Pelicans on ollut keskusteluyhteydessä entiseen NHL-tähteen Dany Heatleyn. Heatley pelasi viime kauden Saksassa, joten ei Liiga sen rinnalla olisi yhtään huonompi vaihtoehto. Taustapiruna siirrolla häärää hyvin todennäköisesti Pasi Nurminen, joka vietti Heatleyn kanssa yhdessä aikaa Atlanta Trashers paidassa vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Kuten todettua Liigakauden alkuun on aikaa, näkökulmasta riippuen, vielä tai vain, vajaa kaksi kuukautta. Peliyhtiöt kuten Unibet ja NordicBet tarjoavat kuitenkin jo nyt mahdollisuutta veikata ensi kauden mestarijoukkuetta. Unibet tarjoaa tällä hetkellä pienimmän mestaruuskertoimen mahdollisesti Antti Pihlströmillä vahvistuvalle Helsingin IFK:lle. Peliyhtiö maksaa Nördesköldinkadulle matkaavasta Kanada-maljasta rahat takaisin 4,15 kertaisesti. Toinen suuri mestarisuosikki on HIFK:n kanssa viime keväänäkin mestaruudesta taistellut Tampereen Tappara. Jos lyöt vetoa Kirvesrintojen puolesta, niin saat rahasi takaisin jopa kuusinkertaisesti.

Lue myös:

SAM ALLARDYCE KOLMEN LEIJONAN PERÄSIMEEN

VIDEO: BLACKHAWKS-TÄHDELLÄ PYSYY KIEKKO LAVASSA

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa