Antti Raanta vaikeassa tilanteessa New Yorkissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Suomalainen NHL-maalivahti Antti Raanta pääsi viime yönä ensimmäisen kerran neljään viikkoon maalin suulle kun miehen seura New York Rangers isännöi Los Angels Kingsiä Madison Square Gardenissa.

Raanta oli pelannut viimeksi 17. tammikuuta, joten taukoa oli jo kertynyt riittämiin. Miehelle tarjottiinkin näytönpaikkaa lunastaa itsellensä jatkossa lisää peliaikaa. Ilta ei kuitenkaan nätisti sanottuna sujunut mukavasti, kun New York Rangers hävisi Los Angeles Kingsille jatkoajalla 4-5. Erityisesti Raannan kiusana hääri Kingsin Slovenian-ihme Anze Kopitar, joka toimitti kiekon ensimmäisen kerran maaliin jo 33 sekunnin pelin jälkeen, ja juhli myöhemmin hattutemppua.

New York Rangersin kotisivuilla julkaistussa ottelun jälkeisessä haastattelussa Antti Raanta avaa omia tuntojaan seuraavanlaisesti:

Tämä tappio on vaikea ottaa vastaan, todella vaikea. Normaalisti voisi vain sanoa, että jatkan työtä, mutta tiedän että sekin on vaikeaa. Pitää päästä kotiin lepäämään. Toivottavasti huominen on uusi ja parempi päivä.”

Lisäksi mies tunnustaa, että on hermoja raastavaa kun voittoja ei tule, jonka myötä hän oli hermostunut ottelun alussa

Olin kahdessa ensimmäisessä erässä todella hermostunut. En pystynyt pelaamaan omaa peliäni. Liikuiin liikaa, en ollut oikealla paikalla. Menin vain jäihin ja toivoin etät kiekko osuu minuun. Kolmannessa erässä aloin tuntea kiekon paremmin. Saimme maalin, jonka luulin olevan voittomaali, mutta he saivat onnekkaan pompun ja se meni sisään, loppu on historiaa. Tämä on tosi rankkaa.”.

Täältä pääset vielä itse katsomaan Raannan videohaastettelun, josta voi nähdä 26 – vuotiaan maalivahdin tuskan.

Lue myös:

Teemu Pulkkisen sopimus katkolla – Edessä maiseman vaihto?

VIDEO: Joonas Korpisalo ohittamaton rangaistuslaukauskilpailussa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa