Suomalaisen NHL-veskarin sanomiset aiheuttivat kohun Jenkeissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 09/07/2015
Jaa tämä...

Sanoi asiat suoraan

Suomalainen NHL-veskari Antti Raanta on aiheuttanut sanomisillaan pienimuotoisen kohun Pohjois-Amerikassa. Maalivahti kertoi Satakunnan Kansan Jääkausi-erikoislehdessä, että hän oli viime kaudella tyytymätön asemaansa Chicago Blackhawksissa.

– Sormet ristissä toivoin, että Nashville voittaa meidät suoraan neljässä ottelussa ja pääsen nopeasti Suomeen. Niin paljon otti se kohtelu päähän, Raanta paljasti lehden haastattelussa.

Suomalainen kertasi vain rehellisesti tuntemuksiaan, mutta varsinkin Chicagossa veskarin sanomisia ei olla katsottu hyvällä. Pohjois-Amerikan eri medioissa on uutisoitu, että Raanta ei olisi ikinä saanut sanoa tällaista suoraan.

Raanta ehti jo rauhoittelemaan tilannetta ESPN:n haastattelussa.

– Olin todella turhautunut, kun tiesin etten pelaa enää. Myös AHL:n pudotuspelit olivat alkaneet ja halusin pelata mielummin siellä, veskari kertoi ESPN:lle.

Ensi kausi New Yorkissa

Raannan ei tarvitse huolehtia Chicagon median hiillostuksesta, sillä suomalainen torjuu ensi kaudella New York Rangersin väreissä. Nyt veskari ainakin oppi, mitä Pohjois-Amerikassa ei kannatta sanoa ääneen.

26-vuotias maalivahti torjui viime kaudella Blackhawksin tolppien välissä yhteensä 14 ottelua torjuntaprosentilla 93,6. Toivotaan, että Raanta saa ensi kaudella peliaikaa Rangers-paidassa.

Siitä vielä katseluun torjuntoja Raannan uran varrelta!

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
5 syytä, miksi JYP pelaa pleijareissa kaudella 2015-16!

NHL-tähti hyväntekijänä!