VIDEO: Keihäästä loistouutisia - Antti Ruuskanen selviää säikähdyksellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/12/2016
Jaa tämä...

Sinivalkoinen keihästähti on pian jälleen kunnossa.

Yleisurheilun EM-kilpailuissa itsensä loukannut Suomen keihästähti Antti Ruuskanen selviää säikähdyksellä. Hän ei tarvitse leikkaushoitoa kylkeensä ja miehen ei myöskään tarvitse pelätä Rion olympialaisten menevän ohitse. Savon Sanomien mukaan Ruuskanen selviää kylkivammasta levolla ja fysioterapialla.

Savon Sanomat kertoo, että Ruuskanen kävi sunnuntaina magneettitutkimuksessa. Keihästähti kävi tutussa sairaalassa. Tutkimuksessa paljastui hänellä olevan pitkittäisen lähentäjälihaksen osittainen revähdys reidessä ja osittainen revähdys selkälihaksessa.

Ruuskanen ei heitä vähään aikaan ollenkaan, vaan mies pitää kilpailutaukoa, eikä heitä ensi viikolla Kalevan kisoissa. Ne järjestetään tällä kerralla Oulussa. Se on varatoimenpide, jotta terveys olisi Riossa kunnossa. Olympialaiset alkavat jo ensi kuun alkupuolella.

Ruuskanen voitti viime torstaina EM-kisoissa pronssia. Valitettavasti mies joutui jättämään muutamia heittoja väliin, mutta Pielaveden kaveri oli siitä huolimatta Suomen joukkueen parhaimmistoa. EM-kultaa voitti yllättäen 24-vuotias Zigismunds Sirmais.

Katso Ruuskasen komea heitto EM-kisoista:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana yleisurheilukisojen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa yleisurheilutapahtumista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Savon Sanomat

Lue myös:
VIDEO: Zigismunds Sirmais juhlii keihään EM-kultaa
VIDEO: Riosta jälleen yksi poisjäänti – Thomas Röhler loukkaantuneena?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa