VIDEO: Antti Tyrväinen palaa Pelicansiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/11/2016
Jaa tämä...

Lahtelaisseura vahvistuu tutulla hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Pelicans vahvistuu jälkeen, kun Antti Tyrväinen palaa Lahteen ja turkoosien paitaan kuluvan ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. Pelicans tiedotti asiasta aikaisemmin torstaina näyttävästi muun muuassa sosiaalisessa mediassa.

Edellisen kerran Tyrväinen pelasi Pelicansissa kaudella 2010-2011. Jotain hänen pelitavasta kertoo se, että 52 runkosarjan pelissä kertyi 186 minuuttia jäähyjä. Samassa syntyi kuitenkin myös 14 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

Viime kaudella Tyrväinen lähti Ilveksestä Ruotsin pääsarjaan ja Färjestadiin. Alkukauden hänellä ei ole ollut seuraa.

– Kyseessä on sellainen pelaaja, jonka jokainen haluaa omaan joukkueeseensa. Antti on kovaa taklaava taistelun ruumiillistuma, joka kykenee myös pisteiden tekoon. Miehen lahtelainen tausta ja kulttipelaajan maine täällä tuovat vielä lisämaustetta miehen paluulle. Hienoa nähdä Antti ja Julle jälleen samassa joukkueessa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoi tiedotteessa.

Laukkanen tarkoittaa Jullella Pelicansissa niinikään pelaavaa Juhani Tyrväistä, joten Lahdessa nähdään nyt Tyrväiset samassa seurassa.

Aikaisemmin tässä kuussa Pelicans tiedotti, että Justin Hodgman palaa Lahteen. Kanadalaisen tilanne on siinä mielessä myös hieman kysymysmerkki, sillä viime kaudet ovat taitavalta hyökkääjältä menneet alamäkeä, mutta edellinen Pelicansin visiitti oli loistava.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Pelicans

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Leland Irving siirtyy KooKooseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa