VIDEO: Jokerit vahvistuu Marko Anttilalla ja Masi Marjamäellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu kahdella uudella hyökkääjällä.

Helsingin Jokerit vahvistaa hyökkäystään Marko Anttilalla ja Masi Marjamäellä. Anttilan sopimus on yksivuotinen ja Marjamäen puolestaan kaksivuotinen.

– Molemmat ovat isokokoisia, luisteluvoimaisia, suoraviivaisia hyökkääjiä. Heillä on kokemusta niin ulkomailla kuin maajoukkueessakin pelaamisesta. Olemme iloisia, että he päättivät liittyä Jokereihin, Jokereiden GM Jari Kurri kertoi seuran tiedotteessa.

Anttila siirtyy Helsinkiin Ruotsin SHL:n Örebrosta, jossa hän pelasi kolme edellistä kautta. Anttilalle pelaaminen myöskään KHL:ssä ei ole vieras asia, sillä hän pelasi syksyllä 2013 Metallurg Novokuznetskin vahvuudessa.

– Tietysti nyt haluaa menestyä, koska se on vähän itseäni karttanut. Meillä on mahdollisuus menestyä joukkueena, ja se on tavoite, Anttila totesi.

Marjamäki puolestaan pelasi viime kaudella Porin Ässissä. Kyseessä on miehen kasvattaseura. Uransa aikana hyökkääjä on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, mitkä ovat haitanneet siirtymistä suurempiin ympyröihin.

– Onhan tämä yhden unelman täyttymys, että pääsee pelaamaan KHL:ään. Se on ollut tavoitteena matkan varrella, ja nyt sen pääsee toteuttamaan. Loistava juttu, Marjamäki iloitsi.

Jokereiden uudet hyökkääjät ovat pelanneet myös Leijonissa, sillä Anttilalla on vyöllään 46 ja Marjamäellä 11 A-maaottelua.

 

KHL-kausi tuli Suomen aikaa myöhään eilen illalla päätökseen, kun Magnitogorsk onnistui voittamaan finaalisarjan seitsemännen kohtaamisen ennakkosuosikki TsSKA Moskovaa vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Arto Laatikainen ja Antti Lehtonen Ilvekseen
VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa