Apollon - Lazio 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Apollon sekä Lazio vastakkain Eurooppa liigassa.

Apollon – Lazio, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 6,00 | 3,75 | 1,60 

 

 

Lohko J:n ottelussa Apollon saa vieraakseen Lazion. Kyseessä on jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa. Tänään pelataan Euroopan toiseksi suurimmassa kilpailussa kolmas ottelukierros kokonaisuudessaan päätökseensä. Tässä lohkossa tilanne on sellainen, että Apollonilla on alla voitto sekä tappio. Lazio puolestaan on onnistunut nappaamaan voiton sekä tasapelin. Lazio johtaa tällä hetkellä lohkoa, mutta toisena oleva Trabzonspor on tasapisteissä italialaisten kanssa. Lazio on viimeistellyt kahteen ensimmäiseen otteluun neljä maalia, joten maalinteko on italialaisilta onnistunut hyvin. Toistaiseksi ainoassa vierasottelussa Lazio viimeisteli peräti kolme maalia 3-3 maalein päättyneessä ottelussa juuri turkkilaisseuraa vastaan.

Apollon on erittäin kotiriippuvainen joukkue, mutta valitettavasti Apollonin materiaali on äärimmäisen rajallinen! Apollon on tottunut Kyproksen liigassa nappaamaan voittoja, mutta kansainvälisillä kentillä meno onkin ollut huomattavasti hankalampaa. Etenkin vieraissa Apollonilla on hankalaa. Apollon on aloittanut toki Kyproksen liigan erittäin hyvin, sillä kuuteen ensimmäiseen otteluun kotijoukkueella on alla peräti viisi voittoa. Taso kuitenkaan Kyproksen liigassa ei ole laadukasta nähnytkään, joten se on tietenkin todettava heti lauseen loppuun.

Joukkueiden välinen tasoero on erittäin merkittävä Lazion eduksi ja samallahan toisekseen Lazio on viimeistellyt Italian liigassa erittäin hienoja maalimääriä etenkin ennen maajoukkuetaukoa. Lazio on ollut tälläkin kaudella epätasainen, mutta Laziolla riittää materiaalin puolesta potentiaalia taistella paikoista ensi kaudeksikin kansainvälisille kentille. Apollon järjesti viimeksi Legian vieraana jättiyllätyksen, mutta tänään Apollon ei tule pisteitä saamaan. Lazio nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas