Argentiina - Iran 21.6.2014 | Argentiina Iranin muurin kimppuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Iran juhli Nigeria-ottelun maalitonta tasapeliä kuin voittoa, Argentiinan hyökkäys on yksi kisojen kovimmista

Vihje lyhyesti

– Iran juhli Nigeria-ottelun maalitonta tasapeliä kuin voittoa. Jopa maan presidentti ylisti pelaajia hienosta suorituksesta. Iran tulee avan varmasti lähtemään Argentiinaa vastaan vain puolustamalla. Kun vastustaja hyökkää, sillä on varmasti kaikki pelaajat pallon alla, ja kun sillä on pallo, niin kovinkaan moni pelaaja tuskin lähtee ylöspäin.

[ Iran ei tee maalia. Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Argentiina ei ollut erinomainen Bosniaa vastaan. Se aloitti tukkoisesti, puoliajala joukkue muutti pelisysteemin hyökkäävämmäksi ja peli alkoi kulkea paremmin. 4-3-3 on Leo Messin suosima pelitapa, ja Argentiina valmentaja Sabello kuuntelee tarkasti tähtipelaajaansa.

– Argentiinan vahva osa on sen hyökkäys ja Irania vastaan se tuonee kentälle kaikki kovat nimet – Messi, Aguero, Higuain ja Di Maria. Puolustus on joukkueen heikko kohta, mutta tuskin sillä on ongelmia Irania vastaan.

Iran voi onnistua tukkimaan maalinsa edustan ottelun alkupuolella. Se jaksaa hyvin reilut parikymmentä minuuttia juosta ja olla aggressiivinen. Loppupuolella väsy ja virheitä tulee varmasti, ja Argentiina saa enemmän maalipaikkoja.

Vihje: 1. maali 23. minuutin jälkeen, kerroin 1,83 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Argentiinan ja Iranin ottelun kulku on aikalailla selvä. Argentiina pitää palloa ja etsii maalipaikkoja, ja Iran puolustaa. Iranin ensimmäinen ottelu Nigeriaan vastaan oli juuri tiukkaa puolustamista ja se onnistui saamaan aikaan maalittoman tasapelin. Nigeria on heikko joukkue, silti sitä vastaan Iran piti palloa vain 37 prosenttia peliajasta. Maalia kohti se laukaisi vain kolme kertaa.

Iranin portugalilainen valmentaja Carlos Queiroz ymmärtää että nollan pitäminen Argentiinaa vastaan on jo paljon vaikeampaa.

”Se tarvitsisi ihmeen sillä Argentiina on yksi maailman parhaita joukkueita, ja heillä on vielä ollut yksi lepopäivä enemmän kuin meillä”, hän sanoi.

Iran selvästikin on tullut kisoihin sillä tavoitteella, että se ei nolaa itseään. Joukkue juhli Nigeria-ottelun tasapeliä kuin voittoa, ja maan presidentti Ahmadinejad kehui joukkueen panosta julkisesti.

Argentiinan ensimmäinen ottelu Bosniaa vastaan ei ollut kovinkaan vakuuttava. Se meni alkuminuuteilla johtoon Kolasinacin oman maalilla, mutta muuten peli oli melko tasainen. Leo Messi sai apinan pois selästään toisella jaksolla, hän teki Argentiinan toisen maalin 65. minuutilla. Bosnia kavensi muutama minuutti ennen ottelun loppumista. Bosnia itseasiassa laukoi selvästi enemmän ottelussa kuin Argentiina, Bosnia voitti laukaukset maalia kohti 11-5. Laukausyritykset se voitti 16-11.

Barcelonan tähdellä Leo Messillä on hyvin tärkeä osa joukkueessa. Argentiinan valmentaja Alejandro Sabella kertoi keskustelleensa Messin kanssa joukkueen pelitavasta. Sabella päätti lähteä Bosnia-otteluun viiden pelaajan puolustuslinjalla, eikä Messi pitänyt tästä. Puoluajalla Argentiina vaihtoi Messin suosimaan 4-3-3 -systeemiin. Argentiinan peli parani muutoksesta selvästi. Sabella myönsi tehneensä virheen. Messi arvosteli joukkueen taktiikkavalintaa julkisesti ottelun jälkeen.

”Leon kommentit eivät satuttaneet minua, hän on kertonut saman ennenkin. Hän haluaa pelata 4-3-3 -systeemillä, jossa Di Maria on ylhäällä. Aloitamme Irania vastaan 4-3-3:lla ja katsomme siitä eteenpäin. Ehkä systeemiä tarvitsee muuttaa, ehkä ei”, Sabella sanoi.

[ Argentiina tekee varmasti ensimmäisen maalin, Messi on suosikki maalintekijäksi, mutta yhtä hyvin se voi olla Di Maria. Unibetille 100 € bonus tästä ]

Messin mielestä 4-3-3 -systeemi on paljon parempi pelitapa hänelle ja toiselle kärkimiehelle Sergio Aguerolle.

”Se antaa meille hyökkääjille enemmän hyökkäysmahdollisuuksia, ja jos emme käytä sitä, niin kyllä se hankaloittaa meidän peliä. Ensimmäisellä puoliajalla oli usein yksikseni ja niin oli Aguerokin, siinä meidän täytyy kehittää peliämme”, Messi sanoi.

Pelitavan muuttaminen vaikuttaa Argentiinan avauskokoonpanoon. Kärkimies Higuain ja keskikentän Gago aloittivat Bosniaa vastaan vaihtopenkillä, mutta tulivat puoliajan jälkeen kentälle. Irania vastaan he aloittanevat kentän puolella. Argentiinan puolustus oli odotetusti joukkueen heikko kohta Bosniaa vastaan, mutta Iranista tuskin on paljonkaan heille ongelmia.

 

Perustelut vihjeelle

Argentiina aloittanee pelin Leo Messin suosimalla systeemillä. Kärjessä on ilmeisesti joukkueen kaikki kovat nimet Messin lisäksi, eli Aguero, Higuain ja Di Maria. Ottelun analyysin paikka on se, kuinka nopeasti Argentiina murtaa Iranin muurin ja tekee maalin. Bet365 anta kertoimem 1.83 sille, että ensimmäinen maali tulee 23. peliminuutin jälkeen. Iran jaksanee juosta ja taistella reilut parikymmentä minuuttia. Loppu puolella saattaa tulla väsymys ja paketin hajoaminen.

Vihje: 1. maali 23. minuutin jälkeen, kerroin 1,83 Bet365

Veikkaussivut | Anssi