Argentiina - USA | Olympialaiset 10.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/10/2012
Jaa tämä...

Nähdäänkö korijuhlat illan toisessa koriksen välierässä?

Argentiina – USA, merkki yli 198,5 pistettä, kerroin 

   Viikon bonus!

> Lue lisää

Unibetille 25 ilmaispyöräytystä! Lunasta 15.8 – 19.8, joka päivä 5 ilmaispyöräytystä Gonzos Quest peliin! Siirry Unibetin sivuille linkistä ja lunasta bonus.

Lontoon Olympialaisia, illan toisessa miesten koripallon välierässä Argentiina saa vastaansa turnauksen suurimman mestarisuosikin, Yhdysvallat. Tasoero on karmea Yhdysvaltojen eduksi ja hyvin todennäköisesti Yhdysvallat tulee otteluparista jatkoon menemään. Joukkueet kohtasivat alkulohkossa viimeisessä kamppailussa, jossa nähtiin korijuhlat. Jossain määrin voisi jopa olettaa, että samanlaisia olisi mahdollisuudet nähdä nytkin. Molemmilla on hurjasti heittovoimaa eikä tämä koske missään tapauksessa vain Yhdysvaltoja. Argentiinalla on laittaa kentälle Scola – Ginobli -kaksikko, varsinkin Scola on tehnyt hurjia pisteitä turnauksen aikana. 

Yhdysvaltojen materiaalista on turha alkaa sen enempää puhumaan, jokainen tietää sen jo valmiiksi. Jos nyt jotain pitäisi erikseen lähteä vielä mainitsemaan, niin Yhdysvaltojen kokoonpanosta voisi mainita vaatimattomasti nimet Kevin Durant, Kobe Bryant..listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Heittovoimaa löytyy aivan hurjasti. Yhdysvallat on pelannut turnauksen aikana jossain määrin hyvin rennosti ja onhan joukkue ollut vakuuttava. Argentiina pysyi viime kerralla tauolle asti hyvin mukana, saattaa olla, että tällä kertaa ei edes niin pitkälle. 

Veikkaussivut | Tuomas