Argentiinalaistähden siirto PSG:hen lähellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon Ranskan pääsarjassa pelaava suurseura PSG on saamassa kovan luokan vahvistuksen.

Jalkapallon Ranskan liigan PSG:n päävalmentaja Laurent Blanc uskoo, että seura on erittäin lähellä sopimusta Angel Di Marian siirrosta. Argentiinalainen ei matkustanut Englannin Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin mukana, kun joukkue kohtasi Espanjan La Ligassa pelaavan Barcelonan lauantaina.

Blanc kuitenkin jarruttelee puheita varmasta siirrosta.

– Minulla ei ole virallisia uutisia. PSG etsii hyökkäävää pelaajaa. Onko se Di Maria? Toivon niin, Blanc sanoi Chelseaa vastaan kärsityn tappion jälkeen L’Equipe-lehdelle.

Manchester United kohtaa PSG:n aamuyöllä torstaina Suomen aikaa Chicagossa pelattavassa International Champions Cupin ottelussa.

– Hän on varmasti tullut Yhdysvaltoihin, mutta minkä seuran mukana. Hän pelaa tällä hetkellä Manchester Unitedin paidassa ja toivon, että asia muuttuu ja hän pelaa meille. Tarvitaan vielä hetki kärsivällisyyttä, Blanc pyörittelee.

– Kahden suurseuran väliset neuvottelut ovat pitkät eivätkä helpot. Ratkaisu on minun mielestäni lähellä.

Di Marian kohdalla siirtohuhut liikkuneet jo pidempään

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Di Mariaa ollaan viemässä Ranskaan. Veikkaussivut teki uutisen, jossa kerrottiin argentiinalaisen mahdollisesta siirtymisestä Ranskaan. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Di Maria oli Valioliigassa suuri pettymys, vaikka kysymyksessä on äärimmäisen kovan luokan pelaaja. Jättisummalla saapunut hankinta ei onnistunut missään vaiheessa lunastamaan hänelle asetettuja odotuksia. Ranskalaislehti L’Equipe ehtikin uutisoimaan jo aiemmin, että myös argentiinalainen haluaa päästä pois Manchesterista.

Di Maria aloitti ammattilaisuransa vuonna 2005, kun hän teki ensiesiintymisensä Rosario Centralin edustusjoukkueessa.

Urallaan Di Maria on saavuttanut muun muuassa Mestarien liigan, Portugalin liigan ja Espanjan liigan mestaruuden ja Espanjan cupin ykkössijan,

Unibet on vahvasti mukana niin Ranskan kuin muidenkin jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Huuhkaja-hyökkääjä hurjassa vireessä Saksassa!
Suomen vastustajat jalkapallon MM-karsinnoissa selvillä!

jvg nights