Klassikkovideo: Hall of Fame syöttäjä tappoi linnun heitollaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Maaliskuun 24. päivä vuonna 2001 nähtiin Yhdysvaltojen baseball-kentillä tapahtuma, joka on jäänyt elämään historiankirjoihin.

Tuona maaliskuun lopun päivänä viisitoistavuotta sitten joukkueet Arizona Diamondbacks ja San Francisco Giants ottivat toisistaan mittaan keväisessä harjoitusottelussa. Arizonan joukkueesta syöttökummulla heittoja jakeli, Hall Of Fameen myöhemmin valittu, Randy Johnson. Kun San Franciscon Calvin Murphy asteli lyöntipaikalle ottamamaan vastaan Johsonin hirmusyöttöä, niin tapahtui jotain ennennäkemätöntä ja jotain mitä ei oltu aiemmin saatu ikuistettua videonauhalle. Randy Johson tappoi linnun heitollaan.

Lyönti vuorossa ollut Murray kuvaili tapahtumaa seuraavanlaisesti ”Se räjähti, sulat ja kaikki vain levisivät, eikä kuulunut muuta kuin ”poof”. Kotipesä oli täynnä linnunsulkia, en koskaan edes nähty palloa, joka puolella oli vain sulkia.”.  Alla video uskomattomasta tapahtumasta vuosituhannen alusta. On sattuman kauppaa, että tapahtuma ylipäätään tallentui videolla, koska joukkueiden välistä harjoitusottelua ei videoinut yksikään TV-yhtiö. Aino ottelussa paikan päällä ollut videokamera kuului Jim Carriganille, Diamonbacksien videokoordinaattorille, joka oli asettanut kameran kuvaamaan joukkueen lyöjien suorituksia myöhempää analyysia varten… Videota ovat joukkueen valmennusjohdon lisäksi päässyt sittemmin analysoimaan sadat tuhannet muutkin silmäparit.

Peliyhtiö Unibet on Baseball vedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri otteluista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös: