Armani Milano - Real Madrid 5.12.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Venyykö Armani Milano kotonaan jättiyllätykseen espanjalaisvieraista?

Armani Milano – Real Madrid, merkki 1, kerroin 7,00 Unibet
Armani Milano (+10,5 pistettä) – Real Madrid, merkki 1, kerroin 2,06 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 7,00 | 1,11 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään saapasmaassa Armani Milanon sekä Real Madridin iskiessä yhteen. Lohkossa tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Real Madrid tulee lohkon voittamaan, mutta myös Armani Milano on erinomaisessa tilanteessa. Armani Milano on saalistanut seitsemään otteluun neljä voittoa sekä kolme tappiota. Neljä menevät lohkosta jatkoon, joten Armani Milanon tilanne on siinä mielessä erittäin turvallinen. Armani Milano lukeutuu kaudesta toiseen Italian liigan parhaimmistoon, vaikka pelivireeltään tai materiaaliltaan kotijoukkue ei olekaan Real Madridin tasoista. Real Madrid on ollut tällä kaudella täysin käsittämättömässä pelivireessä, mutta on otettava huomioon, että joukkueiden välinen perustasoero ei sentään ole kertoimissa esitetyn veroinen.

Kotietu on ollut Armani Milanolle kaikki kaikessa, sillä kaikki kilpailut mukaanlukien kymmenen edellistä kotiottelua ovat Armani Milanolle tuottaneet vaatimattomasti yhdeksän voittoa! Edellisessä Euroliigan kotiottelussaan Armani Milano voitti tiukkojen vaiheiden jälkeen Anadolu Efesin 77-73 numeroin. Oikeastaan Armani Milano ei ole kaiken kaikkiaan kotonaan tottunut pelaamaan suhteellisen tasaisiakaan otteluita, sillä vierasjoukkueiden pelaaminen on ollut Milanossa äärimmäisen vaikeaa. Armani Milano on kovalla prosentilla pystynyt voittamaan kotiotteluitaan keskimäärin kymmenen pisteen erolla. K.Langford on tietenkin ehdottomasti Euroliigan mittakaavassakin erinomaista tasoa – näin ollen kyseinen herra on illasta toiseen ollutkin kotijoukkueen parhaimmistoa.

Real Madridista on turhaa käyttää enään minkäänlaisia ylistyssanoja, sillä vierasjoukkue on kulkenut läpi kauden voitosta voittoon. Real Madrid tulee voittamaan tämän lohkon eikä siitä tarvitse keskustella sen enempää. Real Madridin materiaali on tietenkin huippuluokkaa, mutta perustasoltaan en arvosta Real Madridia kerroinasettelussa esitetyn veroiseksi. Kotietu on ollut Armani Milanolle niin merkittävässä roolissa, että etenkin juuri Milanossa lähtökohtaisesti Armani Milano tulee pystymään realistisesti haastamaan espanjalaisvieraat. Real Madrid on ollut joukkueena Armani Milanolle erittäin vaikea vastustaja, mutta tällä kerroinasettelulla vierasjoukkueen kertoimet eivät lainkaan houkuttele. Armani Milanon avulla on mahdollista tehdä jättitiliä näin Itsenäisyyspäivän aaton kunniaksi.

Veikkaussivut | Tuomas