Arsenal - Barcelona 16.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 14/02/2011
Jaa tämä...

Mestarienliigan ensimmäiset neljännesvälierät.

Merkki: 1, Kerroin 4.10 Unibet

“Miehet vastaan pojat” oli viime kaudella osuva lause kun tämä pari kohtasi puolivälierissä. Barcelona meni välieriin yhteismaalein 6-3. Nyt asetelma on toinen. Arsenalin puolustus on täysin erinlainen kuin viime kaudella lähinnä Djourun tasonnoston ansiota. Viime kaudella ensimmäinen osaottelu päättyi 2-2. Arsenal oli silloin pahassa pulassa, mutta onnistui nousemaan tasoihin lähinnä Walcotin ansiosta. Arsenalin puolustuksessa tulee olemaan yksi kysymysmerkki ja se on Eboue. Eboue pelaa, koska Sagna on pelikiellossa ensimmäisen osaottelun ajan. Eboue on oikea laitapakki ja tulee varmasti olemaan kovan paineen alla koko ottelun ajan.

Jos puolustus on nostanut tasoaan edelliseen kauteen verrattuna, samaa voi myös sanoa hyökkäyksestä. Van Persie on heittänyt viimeisessä 10:ssä ottelussa seitsemän maalia ja on aivan huikeassa tikissä. Hyökkäyksestä löytyvät myös Fabregas, Walcott, Arshavin ja tähän otteluun kuntoutuva Nasri. Arsenalin suurin ase on vastahyökkäykset. Nopeat kärjet ja Fabregasin peliälyllä saadaan kovia tuhoja aikaan.

Barcelona lähtee lähes jokaiseen otteluun ennakkosuosikkina – se on selvä. Nyt heiltä on tosin puuttu todella tärkeä palanen. Carles “El Tarzan” Puyolin rooli on suuri joukkueelle. Jos Arsenalin puolustus on kapea, ei Barcelonan vaihtopenkiltä löydy edes pelikelpoisia toppareita. Milito on parhaimmat päivänsä nähnyt jo neljä vuotta sitten. Jos Milito on kentällä, Barcelona on helisemässä eikä Pique pysty yksin pitämään pakettia kasassa. Pep Guardiola on varmasti tietoinen tästä ja voi olla, että Busquets tai Abidal joutuu pelamaan topparin paikkaa. Anyways tärkeä palanen puuttu Barcelonalta ainakin ensimmäisestä osaottelusta.

 

Viimeiset kolme ottelua: Arsenal

12.2 Wolverhampton (K)        2-0 VOITTO

5.2 Newcastle United (V)        4-4 TASAPELI

1.2 Everton (K)                       2-1 VOITTO

Viimeiset kolme ottelua: Barcelona

12.2 Sporting Gijon (V)           1-1 TASAPELI

5.2 Athletico Madrid (K)          3-0 VOITTO

29.1 Hercules (V)                    3-0 VOITTO

 

Seuraa myös heitä

Barcelona, Dany Alves: Tällä hetkellä maailman paras oikea laitapakki. Tekee huikeita nousuja, mutta toisaalta avaa Arsenaalille hyviä vastahyökkäysmahdollisuuksia.
Arsenal, Song: Erittäin tärkeässä roolissa jossa on pakko pelata hyvin Iniestan ja Xavin kaltaisia taitureita vastaan. Pelaa keskikentän pohjalla.

Unibet maksaa panokset takaisin mestarienliigan otteluista, jos peli päättyy 0-0 (tulosveto, ensimmäinen/ viimeinen maalintekijä ja puoliaika/lopputulos veikkauksiin).