Arsenal - Bayern München 19.2.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Bayern München saalistamaan hyvää tulosta Lontoosta.

Arsenal – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin
Arsenal – Bayern Munchen, merkki alle 2,5 maalia, kerroin

 

VEIKKAA ARSENAL – BAYERN OTTELUUN ILMAN RISKIÄ!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50 €:n riskittömän vedon. Lyö vetoa otteluun ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin saat rahasi takaisin.

SAAT 50 € RISKITTÖMÄN VEDON TÄSTÄ >>

 

Jalkapallon Mestarien liigaa, Lontoossa kohtavat Arsenal sekä Bayern Munchen. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen. Arsenalin olisi saatava hyvä tulos tästä kotiottelusta, sillä Saksassa tulee sillä olemaan erittäin vaikeaa.

Arsenalilla on alla nolo 0 -1 tappio Blacburnille FA Cupissa. Tähän ei tulokseen ei liikaa kannata tarttua sillä keskittyminen oli jo varmasti tässä ottelussa. Huolestuttavampaa on Arsenalin viime otteluiden saldo ”isoja” joukkueita vastaan. Tänä vuonna se on kohdannut Cityn, Chelsean ja Liverpoolin Valioliigassa, mutta tuloksena otteluista oli vain yksi tasapeli. Arsenalilla on onneksi hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen, kun se saa tärkeimmät pelaajansa, WilsherenWalcotin ja Cazorlan, täydessä kunnossa kentälle.

Bayern München lähtee otteluun loistavassa kunnossa. Joukkue on päästänyt viimeksi maalin virallisissa otteluissa joulukuussa ja päästänyt koko kautena vain 7 maalia Bundesliigassa. Puolustupeli on siis jäätävässä kunnossa. Joukkue on tehnyt myös eniten maaleja Bundesliigassa, joten Arsenal saa olla erittäin varuillaan.

Arsenal ei saisi tätä ottelua hävitä. Kuten joukkueen päävalmentaja, Arsene Wenger, totesikin esimerkiksi maaliton tasapeli ei olisi huono tulos. Tärkeää olisi pitää Bayern Munchen poissa maalinteosta ja samalla tehdä itse vähintään yksi.

Mutta kun katsoo missä kunnossa Bayern München otteluun lähtee niin ennakkosuosikki on selvä.

Veikkaussivut | Tuomas