Arsenal - Crystal Palace 16.8.2014 | Palace kovassa paikassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Arsenal nappaa kotivoiton.

Vihje lyhyesti

Valioliigakausi pyörähtää vihdoin käyntiin. Lontoossa Arsenal ja Crystal Palace ratkovat paremmuuttaan avauskierroksella. Kotijoukkue Arsenal on ottelussa selvä ennakkosuosikki. Kotivoiton kerroin on syystäkin varsin alhaalla, mutta hyvä veto löytyy kotijoukkueen yli yhden maalin voitosta.

[ Ottelussa tehdään todennäköisesti yli 2.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Crystal Palacen tilanne ennen illan peliä ei ole paras mahdollinen. Joukkueen manageri Tony Pulis jätti tehtävänsä yllättäen vain päivää ennen sarjan alkua. Arsenalin kokoonpanosta puuttuvat muun muassa Per Mertesacker, Mesut Özil ja Lukas Podolski, mutta kokoonpano on silti kova. Palace on sekaisin ja Arsenal ottaa kotonaan rutiinivoiton.

Vihje: Arsenal -1.5, kerroin 1.80 Bet365 

 

 

Perustelut vihjeelle

Crystal Palace tulee vetäytymään omalle alueelle ja Arsenal tulee pitämään palloa suurimman osan ajasta. Vierasjoukkue ei voi kestää kotijoukkueen pyöritystä koko ottelua ja jossain vaiheessa pakka leviää. Crystal palace pyrkii iskemään erikoistilanteista ja Arsenal tiedostaa tämän.

Kauden avausottelu on aina haasteellinen, mutta Palacelle se on tällä kertaa entistä haastavampi managerin lähdön jälkeen. Pulis teki joukkueessa hyvää työtä ja jätti laivan, kun kokoonpanoon ei hankittu tarpeeksi vahvistuksia.

Kotijoukkue pystyy poissaoloista huolimatta latomaan taululle jopa rumat lukemat illan ottelussa. 

Arsenal on saanut hyviä täsmävahvistuksia ja varsinkin Alexis Sánchezilta odotetaan paljon. Kohta nähdään, miten mies sopeutuu Valioliigaan.

Vihje: Arsenal -1.5, kerroin 1.80 Bet365 

 

Veikkaussivut | Antti