Arsenal - Crystal Palace 2.2.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Arsenal latoo Crystal Palacen verkkoon?

Arsenal – Crystal Palace (+1), merkki 1, kerroin 1,60 Nordicbet
Arsenal – Crystal Palace (+2), merkki 1, kerroin 2,52 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,21 | 5,90 | 14,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan illan jälkimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Arsenal sekä vastaan asettuva Crystal Palace. Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään yhteenä kaksi taistelua. Crystal Palace joutuu ennakolta mahdottoman tehtävän eteen, sillä Arsenal tulee suurella todennäköisyydellä järjestämään Crystal Palacen pelaajille sekä organisaatiolle suhteellisen hikisen alkuillan Punaisten kotistadionilla. Sarjataulukossahan Arsenal on tällä hetkellä toisena ja kotijoukkue taisteleekin edelleen mestaruudesta, kun taas Crystal Palace taistelee samalla tavalla mestaruudesta, mutta tällä viitataan sarjapaikan säilyttämiseen. Crystal Palace voisi juhlia kuin mestaruutta sitä, jos vierasjoukkue säilyttäisi paikkansa auringossa. Crystal Palacen materiaali on yksinkertaisesti todella heikko ja ratkaisijat ovatkin näin ollen vähissä. Crystal Palace on jollain tapaa pitänyt itsensä alimman viivan paremmalla puolella, mutta kyllähän vierasjoukkueen organisaatiossa ollaan varmasti laskettu sen mukaan, että tästä ottelusta ei ole tiedossa ensimmäistäkään pistettä.

Crystal Palacen suurin ongelma on tähän mennessä ollut maalinteko, sillä viisitoista tehtyä maalia tässä vaiheessa kautta on kaiken kaikkiaan umpisurkea suoritus! Crystal Palacen ratkaisijat ovat olleet niin vähissä, että yksinkertaisesti tätä menoa ei voida olettaa vierasjoukkueen pelaavan ensi kaudella Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Kyllähän jokaisella joukkueella on jossain vaiheessa kautta ongelmia maalinteon kanssa, mutta Crystal Palacen kohdalla tilanne on ollut samalla tavalla jatkuvasti. Crystal Palacen kannattajille sekä organisaatiolle nouseminen Englannin korkeimmalle sarjatasolle oli kaiken kaikkiaan upea asia, mutta tätä menoa se jää kauden mittaiseksi. Crystal Palace on pelannut yksitoista vierasottelua ja Crystal Palacea voidaankin pitää Valioliigan yhtenä surkeimmista vierasjoukkueista. Suomeksi sanottuna yksitoista vierasottelua ovat tähä mennessä Crystal Palacelle tuottaneet huimat kuusi pistettä.

Arsenalin viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle vaatimattomasti neljä voittoa, mutta tavallaan Arsenalin on tästä ottelusta voitto pystyttävä nappaamaan, vaikka alla olisi kuinka heikkoja peliesityksiä,-ja sitä kautta tuloksia. Arsenal on ollut joka tapauksessa viime aikoina sellaisessa pelivireessä, että kotijoukkue voi vielä tosissaan haastaa Manchester Cityn taistelussa Valioliigan mestaruudesta. Arsenalin viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Tykkimiehille neljä voittoa, mutta tärkeää on myös se, että edellisen kerran Arsenalille ollaan Punaisten kotiareenalla tehty edes yksi maali kauan aikaa sitten. Viiteen edelliseen kotiotteluun Arsenalille ei olla siispä tehty maaliakaan. Crystal Palacen viime aikojen lupaavat peliesitykset tulevat olemaan tänään pelkkää paperia, sillä Arsenalin tulee kotonaan tehdä sarjanousijasta selvää jälkeä. Danny Gabbidon on tekemässä Crystal Palacen kannalta hyvänä uutisena paluuta vierasjoukkueen vahvuuteen, mutta toisaalta sekään ei taida vierasjoukkuetta pelastaa. Arsenal poimitaan tasoituksien kanssa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas