Video: Arsenal ja Barcelona Cup voittoihin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 31.5.2015

Lontoolainen Arsenal ja Katalonian jättiläinen Barcelona varmistivat eilen illalla maidensa CUP-voitot. Arsenal voitto FA Cupin finaalissa vastustajansa Aston Villan murskaavasti 4 – 0. Barcelona taasen voitti Copa del Reyn finaalissa Athletic Bilbaon maalein 3-1.

Arsenalin Cup voitto oli vuosikausia ilman pokaaleja jääneelle seuralle nyt toinen peräkkäinen. Arsenal oli koko Lontoon Wembleyllä pelatun ottelun kuskin paikalla, eikä se antanut Aston Villalle mitään mahdollisuuksia. Ottelun huikein hetki nähtiin pian toisen puoliajan alkuun kun tykkimiesten Chileläishyökkääjä Alexis Sanchez pamautti kuin tyhjästä parikymmenmetrisen kaukolaukauksen Aston Villan maaliin.

Arsenalin tapaan myös Barcelona oli murskaava omassa Cup finaalissaan. Seura nappasi Lionel Messin johdolla jo seuran 27. Copa del Rey pytyn katalaaneille. Messin ottelun 20. peliminuutilla tekemä 1 – 0 maali oli jälleen kerran sellaista taidetta, jota ei voi kun ihastella. Neymar lisäsi Barcan johtoa vielä ensimmäisen puoliajan lopulla, ja Messi viimeisteli illan toisen osumansa vielä vartti ennen loppua. Athletic kavensi ottelun loppu hetkillä vielä tilanteeksi 3 – 1, mutta maali oli lähinnä kosmeettinen. Cup voiton myötä Barcelonalla on vielä tällä kaudella mahdollisuus triplaan, jos se voittaa 6.6 Berliinissä pelattavassa Mestarien liigan finaalissa Juventuksen.

Alla vielä Sanchezin kaukolaukaus osuma sekä Messin maali, jossa Athletic pelaajat muistuttavat lähinnä pujottelukeppejä.