Arsenal - Manchester City 10.8.2013 | Kansainväliset ystävyysottelut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/10/2013
Jaa tämä...

Arsenal sekä Manchester City vastakkain Olympiastadionilla.

Arsenal – Manchester City, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 3,50 | 3,25

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa yhteen iskevät kaksi Englannin Valioliigan kärkiseuroihin lukeutuvat Arsenal sekä Manchester City. Kyseessä on ehdottomasti monelle suomalaiselle kesän kohokohta numero yksi, tiedossa onkin yli 39 000 katsojaa seuraamassa tätä odotettua kohtaamista. Tämä ottelu on molemmille joukkueille erittäin merkittävä. Uusi kausi on pian käynnistymässä ja tälläiset harjoitusottelut alkavat myös loppumaan joukkueiden osalta. Nyt on siis saatava homma toimimaan – vaikka on selvää, että molemmilla joukkueilla on takana paljon matkustelua lentämällä kesän aikana.

Tämä eroaa tietenkin hieman normaalista Valioliigaottelusta, mutta on tosissaan aivan selvä, että tälläiset mahdollisuudet saada peli toimimaan ovat molemmilla joukkueilla erittäin vähissä! Esimerkiksi Manchester Cityn valmennus on ollut myös erittäin tyytyväisiä tämän ottelun järjestämisessä. Näin ollen on varmaa, että molemmat joukkueet tulevat aivan tosissaan hakemaan tästä kamppailusta vain ja ainoastaan voittoa.

Kun otetaan huomioon, että molemmat joukkueet lukeutuvat Valioliigan parhaimmistoon, kaiken järjen mukaan myös maaleja tullaan näkemään. Manchester City voitti ystävyysottelussa heinäkuun viimeisenä päivänä AC Milanin 5-3, myös Arsenal on ajoittain näyttänyt maalintekotehokkuuttaan. Napataan yli 2,5 maalia vetokupongille. Toivottavasti tiedossa on hieno sekä runsasmaalinen jalkapallo-ilta!

Veikkaussivut | Tuomas