Arsenal - Marseille 26.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jyrääkö Arsenal kotonaan ranskalaisvieraat?

Arsenal – Marseille (+1), merkki 1, kerroin
Arsenal – Marseille (+2), merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,21 | 6,40 | 14,00

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään tuttuun tapaan kahdeksan ottelua, Englannissa yhteen iskevät Arsenal sekä Ranskastavieraaksi saapuva Marseille. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Arsenal. Kotijoukkueella on erinomainen mahdollisuus voittaa tämä lohko, mutta se tarkoittaa sitä, että tänään Arsenalin on voitettava. Napoli on toisena lohkossa myös yhdeksällä pisteellä, joten Arsenalin on varmistettava omalla toiminnalla, että lohkon voitto ei karkaa Italiaan. Arsenal voitti viikonloppuna Valioliigan ottelussa Southamptonin 2-0 maalein, vaikka monet epäilivät sitä, että kuinka Arsenal pystyy loukkaantumissuman keskellä hoitamaan tilanteen kunnialla. Arsenalillahan on edelleen sivussa hyökkäypäästä muutamia tärkeitä pelaajia, mutta tämän hetken tiedon mukaan Arsenalin pahin loukkaantumissuma alkaa pian olemaan historiaa. Arsenal on saanut etenkin Mesut Özilin osalta kritiikkiä, sillä Arsenalin ennätyshankinta ei ole viime aikoina vakuuttanut. Arsene Wenger on joka tapauksessa puolustanut tähtipelaajansa viimeiseen asti ja ilmoitti tarkasti, että Arsenal ei ole millään tavalla riippuvainen Mesut Özilin pelaamisesta.

Marseillella ei ole enään minkäänlaista mahdollisuutta taistella jatkoonpääsystä, sillä ranskalaisseura ei ole saanut Mestarien liigassa vielä pistettäkään! Marseille on voittanut kaksi edellistä Ranskan liigan otteluaan Sochauxia sekä Ajacciota vastaan, mutta sitä on turhaa sekoittaa tähän tilanteeseen millään tavalla. Marseillen olisi pitänyt muutama viikko sitten Napolin vieraana saalistaa edes yksi piste, mutta ranskalaisseura suli täysin ja hävisi ottelun 3-2 maalein. Marseille pelasi Napolin vieraana jossain määrin jopa yllättävänkin hyvin ja kaksi maalia Napolin tasoista seuraa vastaan vieraissa on aina hieno suoritus. Marseille pelasi kuitenkin Ajaccion vieraana Ranskan liigassa hetki sitten vierasottelun ja nyt Marseille joutuu heti uudelleen vierasotteluun. Matkustelua Marseille on joutunut valitettavasti edellisten päivänä aikana harrastamaan hyvinkin paljon.

Arsenal lähtee kotonaan otteluun suursuosikkina, sillä ottelun voittamisella Arsenal tulee varmistamaan sen, että pelit jatkuvat Mestarien liigassa jatkossakin. Arsenalilla on otteluun lähdettäessä kotiedun lisäksi selkeä rasitusetu sekä motivaatiotekijät puolellaan. Arsenal pelasi lauantaina Southamptonia vastaan kotonaan, joten Arsenalin ei ole tarvinnut matkustella millään tavalla. Sekin on ehdottomasti asia, joka viittaa Arsenalin kotivoittoon. Marseille on kahden ottelun voittoputkessa, mutta tänään sillä tuskin tulee olemaan minkäänlaista merkitystä. Arsenal on kierroksen kenties todennäköisin kotivoittaja. Tasoituksellakin Arsenal napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas