Arsenal - Napoli 1.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Arsenal isännöi F-lohkon huippuottelussa Napolia.

Arsenal – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,87 | 3,40 | 4,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelut jatkuvat tänään, Arsenal saa vieraakseen Napolin. Arsenal voitti Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Marseillen 1-2 maalein, kun taas Napoli yllätti samoilla numeroilla viime kauden kakkossijan vallanneen Dortmundin. Arsenalilla sekä Napolilla on myös voitto alla omien maiden pääsarjojen viime kierrokselta, sillä Arsenal nappasi viimeksi voiton Swansean vieraana, kun taas Napoli ei vieraissakaan antanut Genoan yllättää itseään. Arsenal sekä Napoli lukeutuvat omien maiden pääsarjojen huippujoukkueisiin ja lähtökohtaisesti tätä ottelua onkin odoteltu hyvin kauan. Molemmat joukkueet ovat äärimmäisen laadukkaita ja toisekseen Napolikin sai varmasti reilusti itseluottamusta siitä, että Dortmund kaatui italialaisten kotikentällä.

Arsenal voitti edellisessä kotiottelussaan Stoken 3-1 maalein ja kaiken kaikkiaan Arsenal onkin voittanut kolme edellistä otteluaan kotiyleisönsä edessä. Arsenal on ollut hirmuvireessä Valioliigassa koko alkukauden, joten itseluottamus Arsenalilla on äärimmäisen korkealla. Napoli tulee olemaan tietenkin hurjan haasteen edessä, sillä Napoli tunnetaan nimenomaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena. Napoli jäi edellisessä kotiottelussaan täysin käsittämättömästi tasapeliin surkeaa Sassuoloa vastaan, joten näyttöhalut tietenkin ovat vierasjoukkueella varmasti korkealla.

Lähtökohtaisesti maaleja tullaan näkemään tänään molemmissa päissä. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa, joten sinänsä niin Arsenalin kuin Napolinkin tilanne tässä vaiheessa on erinomaista tasoa. Arsenalin kotietu nostaa ehdottomasti punaiset ottelun suosikiksi, mutta Napolin tasoinen huippuseura tulee tänään laittamaan kotijoukkueen ahtaalle.

Veikkaussivut | Tuomas