Arsenal on Real Madrid-tähden perässä! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 08/09/2015
Jaa tämä...

Benzema Englantiin?

Real Madrid-hyökkääjä Karim Benzema on yhdistetty viime aikoina Valioliigaseura Arsenaliin. Huhut ovat saaneet lisää tuulta alleen, sillä brittilehti Daily Mailin mukaan Arsenal-manageri Arsene Wenger on antanut oman myöntymyksensä kovalle hankinnalle.

Uutisen mukaan ranskalaispelaajasta pyydetään noin 63 miljoonan euron siirtosummaa. Lisäksi Benzema vaatii 212 000 euron viikkopalkkaa. Mikäli Arsenal onnistuu hankinnassaan, olisi Benzema lontoolaisten kaikkien aikojen kallein hankinta.

Benzema on pelannut viime vuodet Real Madridissa, mutta siirtohuhut miehen ympärillä ovat kasvaneet päivä päivältä. Hyökkääjä on latonut Realille 186 ottelussa 87 osumaa, joten kysyntää riittää.

Arsenal on tällä kaudella noussut jopa Chelsean jälkeen suurimmaksi mestarisuosikiksi Valioliigassa, joten seura on myös siirtomarkkinoilla kovat piipussa.

Joukkueella on heti tänään näytön paikka, kun se kohtaa paikalliskamppailussa West Hamin. Arsenalilta odotetaan kotikentällä jopa selvää voittoa sekavassa tilassa olevaa vastustajaa vastaan. Arsenalin ohella suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuvat Manchester United ja Chelsea aloittivat eilen kautensa hieman tukkoisesti, joten joukkueella on loistava paikka näpäyttää heti pahimpia kilpailijoitaan.

Nordicbet tarjoaa loistavat kertoimet päivän otteluihin Valioliigassa!

Lue myös:
HIFK-faneilla uskomattoman raskas vieraspelimatka Kuopioon!

Anaheimin ruotsalaishyökkääjälle neljän vuoden jatkosopimus!

nordicbet-valioliiga-790