VIDEO: Arsenal-pelaaja esitti yhden säälittävimmistä filmauksista ikinä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Säälittävä temppu Sanchezilta

Arsenal kaatoi eilen Valioliigassa kotikentällään Leicesterin 1-0-lukemin. Voitto ei kuitenkaan ollut ottelun jälkeen suurin yksittäinen puheenaihe, sillä Tykkimiesten Alexis Sanchezin säälittävä filmausyritys nousi valitettavasti päällimmäisenä otsikoihin.

Leicesterin Christian Fuchs heitti pallon sivurajasta voimalla suoraan päin Sanchezia. Pallo kimposi Arsenal-pelaajan olkapäästä häntä kasvoihin, joten kova heitto saattoi oikeastikin tehdä hieman kipeää. Sanchezin reaktio on silti naurettava, sillä mies oli jo jatkamassa peliä, mutta päättää kuitenkin lopulta kaatua kentän pintaan kasvojaan pidellen. Miehelle tuomittiin tilanteesta keltainen kortti epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä.

Katso tilanne tästä:

Leicesterin Fuchs käyttäytyy tilanteessa myös hölmösti, sillä hän oli turhautunut, kun ei saanut annettua sivurajaheittoa Sanchezin estelyistä johtuen. Lopulta Fuchs päättikin lingota pallon suoraan Arsenal-pelaajaa päin. Sanchez pääsi tilanteessa niin sanotusti Leicester-pelaajan ihon alle.

Itse ottelu ratkesi pelin 86. minuutilla Robert Huthin omaan maaliin. Arsenalin tiukka 1-0-voitto oli silti lopulta varsin ansaittu, sillä joukkue hallitsi ottelussa palloa ja loi enemmän maalipaikkoja. Valitettavasti itse voitto on jäänyt Sanchezin filmauksen varjoon.

Kukaan ei halua nähdä tällaisia tilanteita futiskentällä, ja täysin ymmärrettävästi osa futisfaneista on ollut sosiaalisessa mediassa täysin raivon partaalla Sachezin filmauksen jälkeen. Nämä temput eivät kuulu futikseen – eivätkä muuallekaan urheiluun.

Arsenal nousi voittonsa myötä Valioliigassa 60 pisteeseen ja se oikeuttaa kuudenteen sijaan. Leicester on edelleen sarjassa vasta sijalla 15.

Pelaa futisvedot Nordicbetilla!>>

Lue myös:

VIDEO: JOUKKUEKAVERI LAHJOITTI VAHINGOSSA ÖZILIN ”KADONNUT HENKILÖ”-KERÄYKSEEN

BRASILIALAINEN LINJATUOMARI RÄJÄYTTI INTERNETIN

Parhaat talletusbonukset