VIDEO: Näin taipuu Etiopialainen kansantanssi The Gunners-pelaajilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Melko hyvää jälkeä jalkapallokentillä viime aikoina tehneet Arsenal-pelaajat irrottelevat uudessa olutmainoksessa.

Lontoon Valioliigajättiläinen Arsenal löytyy tällä hetkellä sarjan kärkikahinoista. Joukkue on napannut kauden ensimmäistä kahdestatoista ottelusta kahdeksan voittoa, ja puheet siitä että Arsene Wengerin miehet voisivat voittaa pokaaleja tällä kaudella, ei ole aivan tuulesta temmattuja.

Pelaajien ollessa tällä hetkellä kansainvälisellä ottelutauolla, Arsenal-faneja palkitaan uudella TV-mainoksella jota tähdittävät muutama seuran tähtipelaaja. Herrat Theo Walcott, Per Mertesacker ja Nacho Monreal ovat päässeet pääosaan mainokseen jossa yritetään edistää Etiopialaisen oluen Dashen myyntiä. Pienen budjetin mainoksessa Emirates Stadionin gladiaattorit heittäytyvät tanssimaan harjoituksissa Etiopialaista perinnetanssia Eskista. Erilaisista olkapäiden heilutusliikkeistä muodostuvan Eskista-tanssin kuviot pelaajat katsovat älypuhelimestaan. Kuten arvata saattaa niin koko mainoksen lopputulos on ehkä vähän myötä häpeätä herättävä, mutta silti ihan hauska.

Näet mainoksen kokonaisuudessaan alla olevalta videolta:

Tänään ja huomenna jatkuvat jälleen jalkapallon EM-karsinnat. Euroopan kentillä Unkari ja Norja hakevat tänään selvyyttä siitä, kumpi etenee jatkokarsinnasta EM 2016 kisoihin. Huomenna samaa taistelua käyvät Irlanti sekä Bosnia ja Hertsegovina. Parhaimmat kertoimet EM-karsintaotteluihin tarjoaa Betsafe.

Lue myös:

KUVAT: David Beckham UNICEFIN lähettiläänä hyisissä olosuhteissa

VIDEO: Jalkapallon EM-karsinnoissa vuorossa jatkokarsinnat

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa