Arsenal vahvisti MM-tähden siirron! - "Hän on uskomaton pelaaja"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/11/2014
Jaa tämä...

Arsenal vahvisti chileläistähden hankinnan myöhään torstai-iltana.

Chilen väreissä kerrassaan mahtavat MM-kisat tahkonnut Alexis Sanchez siirtyy Arsenalin rivistöön pitkällä sopimuksella. Arsenalin maksamaa siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta BBC:n mukaan valioliigaseura joutui pulittamaan taiturista FC Barcelonalle peräti 35 miljoonaa puntaa eli noin 44 miljoonaa euroa.

”Super terminaattorina” tunnettu Sanchez pelasi Barcelonassa yhteensä kolme kautta ja leipoi yhteensä 39 maalia. Chilen A-maajoukkueessa mies on nähty 71 kertaa ja maaleja on syntynyt 24 kappaletta.

[ Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Expektillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Brasilian MM-kisoissa Sanchez oli eittämättä Chilen tärkeimpiä kenttäpelaajia. Vimmatusti töitä tekevä laituri napautti turnauksessa kaksi täysosumaa.

– Olen hyvin onnellinen siirrosta Arsenaliin, sillä joukkueella on upea valmentaja, uskomaton miehistö, se nauttii suuresta suosiosta ympäri maailman ja sillä on hieno kotikenttä, Sanchez kertoi.

Arsenal-luotsi Arsene Wenger oli syystäkin tyytyväinen.

– Kuten MM-kisoissa on voinut nähdä, Alexis on uskomaton pelaaja. Olemme otettuja, että hän tulee meille. Hän tuo meille voimaa, luovuutta ja paljon laatua, Wenger kommentoi.

Myös pelaajat ovat näemmä ottaneet Sanchezin hankinnan hyvin vastaan – ainakin mikäli uskomme Theo Walcottin julkaisemaa twiittiä hänen omalla Twitter-tilillään.

– Mikä hankinta! Nyt on vaikea odotaa sitä hetkeä, kun pääsen pelaamaan yhdessä hänen kanssaan, Walcott hehkutti.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut