Valioliigajätille rajua kritiikkiä yksityislentokoneilustaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Punavalkoisten matkustustyyli herättää keskustelua.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa neljän suurimman joukkoon kuuluva Arsenal herättää keskustelua matkustustyylinsä johdosta. Englannin korkeimman sarjatason kärkipaikasta taistelevan seuran yksityislentokoneen käyttö on noussut nimille esille vähemmän positiivisessä valossa. Arsenal lensi sunnuntain vieraspeliin Norwichia vastaan yksityisellä lentokoneella.

Ympäristöjärjestöjen mukaan oli älytöntä käyttää lentokonetta vieraspelimatkaan, jonka ajallinen kesto on hyvin vaatimaton. Tarkalleen matka Norwichin vieraaksi kestää 14 minuuttia.

– Jalkapalloilijat elävät omassa vaurauden tuomassa kuplassaan, Daily Mail -lehti siteerasi ympäristöjärjestöjä.

Arsenalin päävalmentaja puolustautuu

Arsenalin päävalmentajana toimiva Arsene Wenger puolusti perjantaina heidän päätöstä lentää vieraspeliin.

– Lennämme Norwichiin lauantai-iltana. Joskus Norwichiin ei pääse helposti, joten päätimme lentää, Wenger perusteli Daily Mailin mukaan.

– Emme lennä enää usein. Käytämme junaa tai linja-autoa, tämä on poikkeus. Meillä on nyt uusi linja-auto. Kun menimme Birminghamiin otimme junan, sillä liikenne on mahdoton perjantai-iltapäivänä.

Norwich on kaupunki East Anglian alueella Itä-Englannissa, jossa asuu noin 150 000 ihmistä. Se toimii Norfolkin kreivikunnan keskuskaupunkina.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Päivän ensimmäisessä kamppailussa Tottenham pelasi maalittoman tasapelin Chelseaa vastaan. Alkuillan välienselvittelyssä West Ham testaa West Bromwichin päivän pelivireen. Illan kahdessa viimeisimmässä ottelussa Norwich kohtaa Arsenalin ja Liverpoolin vieraaksi saapuu Swansea.

Sunnuntai-iltana Euroopassa pelataan myös kaksi huippuottelua, kun Espanjan La Ligassa Valencia matkustaa Sevillan vieraaksi sekä Ranskan liigassa yhteen iskevät Marseille ja Monaco.

Peliyhtiö Bet365 lähettää runsaasti jalkapalloa live stream-palvelussaan.

Lähde: Daily Mail, Yle

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messin siirtyminen Valioliigaan yhä lähempänä?
VIDEO: Claudio Ranieri ei usko seuransa voittavan Valioliigaa tällä kaudella

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa