VIDEO: Arsenalilta hulvaton kampanjavideo homofobian kitkemiseksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2014
Jaa tämä...

Arsenal on noussut mukaan taisteluun homofobiaa vastaan.

Arsenal on lyöttäytynyt yhteen muun muassa Paddy Powerin, Stonewallin ja The Gay Football Supporters’ Networkin kanssa taisteluun jalkapalloilussa sekä muuallakin maailmassa esiintyvää homofobiaa vastaan.

Tiimi onkin pyöräyttänyt ilmoille huikean TV-mainoksen, jossa ääneen pääsevät Arsenal-pelurit Mikel Arteta, Santi Cazorla, Olivier Giroud, Alex Oxlade-Chamberlain sekä Theo Walcott.

[ Jatketaan KHL-linjalla! Tsekkaa vihje illan Dyn.Moscow-CSKA Moscow -matsiin! Expektin kertoimet: 1.85 | 4.05 | 3.55. Nappaa peräti 50€ riskitön ensiveto tästä linkistä! ]

Videon teema on selvä: ”En voi muuttaa sitä, mitä olen”.

Esimerkiksi Cazorla-raukka toteaa, ettei voi muuttaa omaa pituuttaan – onhan kaveri vain 168 senttiä pitkä. Oxlade-Chamberlain taas huomauttaa, ettei voi mitään sille, että hän näyttää ihan Teenage Mutant Ninja Turtlesilta. (Huom! Se on kirjoitettava noin, koska teini-ikäinen mutanttininjakilpikonna kuulostaa aivan uskomattoman typerältä.)

Viimeisenä Giroud sanoo, ettei voi mitään sille, että on niin upea. Tämä viesti tulee perille niin limaisella ranskalaisaksentilla, ettei kommenttia voi edes kuunnella totisella mielellä.

Mainoksen lopulla kerrotaan vielä, että Arsenal-pelurit pitävät tulevissa matseissa sateenkaariraitaisia kengännauhoja kampanjan tukemiseksi.

Cowabunga!

Katso hauska mainosvideo tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut