Arsene Wenger pistää ranttaliksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 06/05/2017
Jaa tämä...

Arsenal uskoo Arsene Wengeriin, kaikesta huolimatta. Arsenal jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa ulos Mestareiden liigasta tällä vuosituhannella, ja kauden viimeiset kuukaudet osa Arsenalin fanikatsomosta sinnikkäästi lauloi ”Wenger out” -lauluaan. Silti Arsenalin johtokunta päätti tehdä Wengerin kanssa vielä kahden vuoden sopimuksen. Toukokuun lopulla kirjoitettu sopimus on arvoltaan 16 miljoonaa puntaa. Wenger sanoi hiljattain Mirror -sanomalehdessä, että hän on valmis lähtemään seurasta, jos Arsenal ei 12 kuukaudessa nouse Valioliigan aivan kärkijoukkueiden tasolle. Eli Arsenalin pitää pelata mestaruudesta, tai Wenger viimein suostuu jättämään seuran.

Arsenal ei ole aikoihin ollut mukana keväällä mestaruustaistossa, eikä Wenger varmaa enää opi uusia temppuja. Futisanalyytikot ovat todenneet miehen pelinjohtamistaitojen olevan vähän niin ja näin, joten millä ilveellä Wenger nyt saisi joukkueen nousemaan Chelsean, Spursin ja Manchester Cityn tasolle.

Arsenalin johtokunnalla on tähän vastaus. The Sunin mukaan Wengerille on annettu kesälle 165 miljoonan punnan kassa pelaajasiirtoihin sillä ohjeistuksella, että kaikki on käytettävä. Aikaisemmin Wenger on ollut hieman haluton tuhlaamaan miljoonia puntia kesämarkkinoilla ylihintaisiin futaajiin, mutta tänä kesänä homma Arsenalissa tulee muuttumaan.

Wenger on jo laittanut hösseliksi. Hänet on bongattu Arsenal -pomon Ivan Gazidiksen kanssa Etelä-Ranskassa, ilmeisesti aikeina suostutella Monacon superlupausta Kylian Mbappea ja Nicen Jean Siriä Arsenalin riveihin. Brittilehtien futissivut ovat kertoneet, että Arsenal olisi tarjonnut Mbappesta 100 miljoonaa puntaa. Monacon kerrotaan kuitenkin jo hylänneet Real Madridin ja Manchester Cityn 130 miljoonan punnan tarjoukset. Nicen mainion keskikenttämiehen Sirin hinta on maltillisempi, vain 25 miljoonaa puntaa.

Wengerin munat eivät kuitenkaan ole yhdessä korissa, nyt tapahtuu paljon joka puolella, kun Arsenalin miehet järjestävät joukkueen asioita. Wenger on myös jahtaamassa Leicesterin Riyad Mahrezia. Mahrez on halukas jättämään Leicesterin, ja hänen hintalappunsa on 40 miljoonaa puntaa.

Barcelonassa epäonnistunut turkkilainen Arda Turan olisi saatavilla 25 miljoonalla punnalla, ja Wenger on kiinnostunut. Samaan aikaan Wenger hoitelee hommia Arsenalin toimistolla, että joukkueen tähtipelaajat Alexis Sanchez ja Mesut Özil jäisivät vielä seuraan. Wenger on aikeissa pistää seuran koko palkanmaksusysteemin uusiksi, että Sanchez ja Özil saisivat mitä haluavat ja jatkavat Emiratesilla.

Kyllähän se tätä menoa 165 miljoonaa puntaa on äkkiä käytetty.

Jos sinäkin haluat päästä isoihin rahoihin käsiksi Wengerin tavoin, lyö vetosi Unibetille!>>