Arsene Wenger jatkaa ja tuhlaa kesällä 200 miljoonaa puntaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/12/2017
Jaa tämä...

Arsene Wenger ei luovuta!

Arsenalin kausi on päättymässä todella synkästi, peli ei suju ja Mestareiden liigan paikka on kohta jo mennyt. Fanit pitävät mielenosoituksia, jossa huudetaan ”Wenger Out!”.

Arsenalia vuodesta 1996 manageroinut Arsene Wenger ei kuitenkaan luovuta helpolla. Englantilainen Daily Mirror kirjoittaa, että Wenger olisi valmistautumassa kirjoittamaan vielä uuden kahden vuoden sopimuksen Arsenalin kanssa. Ja koska jotain on tehtävä, niin Wenger olisi tuulettamassa miehistöä oikein kunnolla.

Daily Mirrorin mukaan Wenger olisi siirtoikkunan aukeamisen jälkeen aikeissa käyttää pelaajaostoihin 200 miljoonaan puntaa. Toki Arsenal myös on saamassa paljon seteleistä nykyisten pelaajiensa myynnistä.

Daily Mirror listasi jutussaan Arsenalista pois lähteviä pelaajia. Alexis Sanchezin lähtöhaluista on kirjoitettu jo paljon, ja chileläistähdellä on kyllä ottajia Chelseasta Juventukseen ja PSG:hen.

Mesut Özil hiljattain laittanut uuden 280 000 puntaa viikossa -sopimusehdotuksen odottamaan. Jack Wilshere taitaa olla menossa 20 miljoonalla punnalla West Hamiin. Liverpool ja kummatkin Manchesterin joukkueet ovat kiinnostuneita Alex Oxlade-Chamberlainista.

Ranskalainen kärkimies Olivier Giroud on kyllästynyt olemaan vain sivuosassa. Hän haluaa seuraan, jossa saisi enemmän vastuuta. Vielä lisäksi David Ospina, Lucas Perez ja nippu muita nimettömämpiä pelaajia olisi myös kesällä vapaana lähtemään muualle.

Edellä mainittujen pelaajien myyntitulojen lisäksi Arsenalilla on Daily Mirrorin mukaan 100 miljoona punnan potti varattuna kesän pelaajasiirtoihin.

Ja keiden pelaajien kanssa Wenger sitten voisi mielestään nostaa Arsenalin taas Valioliigan kärkeen?

Daily Mirrorin mukaan Arsenal haluaa uuden maalivahdin, kaksi laitapuolustajaa, keskikentän pohjalla pelaavan tylmyyrän, kaksi laituria sekä kärkimiehen.

Uudeksi Arsenalin ykköskärjeksi on kaavailtu Lyonin Alexandre Lacazettea. Glasgow Celticissä on kaksi pelimiestä, jotka Wenger haluaisi tuoda Lontooseen, vasen puolustaja Kieran Tierney sekä hyökkääjä Moussa Dembele.

Crystal Palacen laituri Wilfried Zaha on Wengerin listalla, mutta häntä haluaa myös Tottenham ja Manchester City.

Maalivahtipuolella Arsenalin mielenkiinto on kohdistunut Sunderlandin Jordan Pickfordiin ja Stoken Jack Butlandiin.

Arsenalin johtoportaaseen halutaan myös uusia kasvoja. Seura hakee uutta director of footballia, ja yhtenä mahdollisena nimenä tähän hommaan on mainittu entinen Ajaxin ja Arsenalin tähtipelaaja Marc Overmars.

Parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>