VIDEO: Artturi Lehkoselle sopimus Montreal Canadiensiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/08/2016
Jaa tämä...

Suomalaishyökkääjän ura jatkuu Pohjois-Amerikassa.

Jääkiekon Ruotsin SHL:ssä päättyneellä kaudella pelannut 20-vuotias Artturi Lehkonen pelaa ensi kaudella suuremmissa ympyröissä. Suomalaisen mahtavat otteet SHL:n pudotuspeleissä on noteerattu Pohjois-Amerikassa, sillä hyökkääjä on solminut sopimuksen legendaarisen NHL-seura Montreal Canadiensin kanssa.

Lehkonen ehti pelata Frölundassa kaksi kautta ja vakiinnuttaa paikkansa liigan parhaiden pelaajien joukossa. Tänä keväänä Lehkonen voitti pudotuspelien piste-ja maalipörssin. Samalla suomalaispelaaja rikkoi seuraennätyksen, sillä kukaan Frölundan pelaaja ei ollut aiemmin tehnyt 19 pistettä pudotuspeleissä.

Aftonbladetin toimittaja Tomas Ros twiittasi, että jos paikkaa NHL-joukkueesta ei löydy, Lehkonen palannee mahdollisesti takaisin Ruotsiin farmiliiga AHL:n sijaan.

Ennen Ruotsiin siirtymistään Lehkonen pelasi SM-liigassa KalPan vahvuudessa. Tuolloin hyökkääjä viimeisteli kahdella kaudella 50 tehopistettä. Hän on pelannut SM-liigaa myös TPS:n kokoonpanossa.

Frölunda tai Montreal Canadiens eivät ole vahvistaneet vielä toistaiseksi Lehkosen uutta sopimusta.

Katso videolta Lehkosen parhaimpia paloja:

 

MM-kisoissa pelataan sunnuntaina jälleen kuuden ottelun kattaus. Suomi pelaa alkuillasta Saksaa vastaan ja tarjontaan mahtuu mukaan myös Ruotsin MM-urakan toinen kamppailu Tanskaa vastaan.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:
VIDEO: Sveitsin NHL-maalivahdille karmea hörppy
VIDEO: Suomi avasi MM-kisat voitolla Valko-Venäjästä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa